Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 10. 2009

Sestava: Kytka - Křišťán, P. Souček, Rakušan II, Lébl - Klimeš, Hospodka, Šumpich, Pleskač - Rakušan I, Zadina (56. P. Benc)
Rozhodčí: Mošner
Diváci: 50

Začátek s Malčí nám vůbec nevyšel, hned ve 2. minutě jsme inkasovali z rohu, míč prolétl nepochopitelně celým malým vápnem na volného hráče hostí pro kterého nebyl problém otevřít skóre zápasu - 0:1. Domácí hráči se na hřišti hledali, byli nepřesní a celý první poločas byli bez nasazení a bojovnosti. Přesto se jim v 17. minutě podařilo vyrovnat Pleskačem, který zužitkovl centr Hospodky - 1:1. Po této brance zahrozili dvakrát ještě hosté z přímých kopů. nejprve Hromádka zatočil míč na břevno a druhý trestňák vytáhl Kytka. Úvod druhého poločasu domácí totálně prospali, kdy hosté v 54. minutě vedli už 1:4 a domácí borci byli zralí na ručník. Jenže ojedinělá akce udělala ze zápasu pěkné drama. V 56. minutě snížil Šumpich hlavou po centru Hospodky na - 2:4. O třináct minut později snížil na rozdíl jediné branky Rakušan I - 3:4. Domácí se dostali do zápasu a začali soupeře přehrávat. V 75. minutě se řítil sám  na brankáře Rakušan I a hostující obránce musel zatáhnout za záchranou brzdu a "Pípu" ze zadu zkosil, za což viděl oprávněně červenou kartu. K tretnému kopu se postavil mladíček Šumpich a vyrovnal na - 4:4. Dvě minuty před koncem hosté rozhodli o svém vítězství opět z trestného kopu, který se odrazil nešťastně od tyče do kytkových zad a do brány - 4:5.

"Těžko se mi tento zápas hodnotí. protože jsme opět vyšli bodově naprázdno. Důvodem neúspěch bylo především nezvládnutí vstupů do obou poločasů a hlavně ta desetiminutovka ve druhém poločase, kdy jsme třikrát inkasovali. Bohužel nám dlouhodobě hapruje obranná fáze celého mužstva. Pozitivní je, že jsme za stavu 1:4 zápas nezabalili a dokázali vyrovnat, ale bohužel nás zase srazila do kolen zbytečná standartka. Kladně hodnotím výkon Křišťána, Hospodky a mladíčků Šumpicha a Pleskače, kteří se dokázali gólově prosadit, ale musí přidat na agresivitě, síle a rychlosti ve hře i v osobních soubojích". zhodnotil zápas trenér Petr Veselka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář