Jdi na obsah Jdi na menu
 


Se Sobíňovem jsme pouze remízovali

4. 10. 2014

K utkání jsme nastoupili oslabeni o několik hráčů základní sestavy, chyběli Luboš Sobotka, Roman Zeman, Roman Hospodka a Jirka Zvolánek. I kvůli tomu jsme do utkání vstoupili opatrně a protože ani soupeř příliš fotbalovosti nepředvedl, hrál se spíše nezáživný fotbal se spoustou nepřesností. S přibývajícím časem jsme ale naši hru zpřesnili a odvážili jsme se hrát i více dopředu. A vytvořili si i několik dobrých šancí. V nich se nejčastěji objevoval Marek Pleskač, který se během prvního poločasu ocitl třikrát sám před brankářem hostů. Bohužel všechny situace řešil jako přes kopírák a dal mu tak možnost vyniknout. Další velkou šanci měl Martin Šumpich, ale ten se dostal už mimo úhel a prázdnou branku hostů netrefil. Sobíňov byl co se týká hry dopředu opravdu jalový a za první půli si nevytvořil žádnou příležitost, která by stála za zmínku.

Po poločase jsme už poněkud polevili a místo fotbalu se hrála spíš plácaná. I tak jsme mohli rozhodnout, ale po rohovém kopu Vláďa Pleskač na zadní tyči střílel těsně mimo. I hosté si v druhém poločase vytvořili  dvě šance, ale prudká rána jejich hráče šla těsně nad a po přímém kopu a hlavičce jejich útočník těsně na míč nedosáhnul. V samém závěru mohl po dvou minelách obrany Sobíňova rozhodnout Vláďa Pleskač, ale ten byl ze své šance tak překvapen, že pořádně nezakončil. A tak skončil zápas remízou, ač jsme si to vítězství snad i trochu zasloužili.

Hodnocení vedoucího mužstva: Dneska nám chyběli opravdu ti nejdůležitější hráči a možná bych před zápasem i tu remízu bral. Ale podle toho, jak se zápas vyvíjel, mě opravdu ta ztráta mrzí. Ale nedá se nic dělat, když nejsme schopni dát gól, vyhrát nemůžeme. Příští týden jedeme na půdu vedoucího Keřkova a doufám, že tam budeme v silnější sestavě. A nemusíme hrát po tlakem, protože tam můžeme jenom překvapit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář