Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sezónu jsme zakončili porážkou ve Šlapanově

 

Sestava: Zdeněk Rýdl - Petr Mazánek (70.David Kubát), Michal Souček, Michal Pecha, Standa Harvalík -Jakub Benc (70. Tomáš Polreich), Luboš Sobotka, Martin Pátek (55. Vláďa Pleskač), Jan Pleskač - Lukáš Souček, Radek Klement

Do utkání jsme nastoupili už pouze s teoretickou nadějí na záchranu, kterou jsme neměli jen ve svých rukách. Přesto jsme chtěli bojovat až do poslední chvíle. A podle toho i první poločas, ve kterém jsme byli jednoznačně lepším mužstvem, vypadal. Vytvořili jsme si mnoho šancí, bohužel jsme dopláceli na náš neduh - jejich neproměňování. Několikrát jsme branku minuli a když už jsme se trefili, tak pouze doprostřed, kde stál připravený brankář. To domácí projevili mnohem větší efektivitu a jejich první pobyt v našem vápně skončil brankou, když první střelu náš brankář vyrazil, ale na dorážku lobem už nedosáhl. A další rychlý protiútok domácích opět zaváněl gólem, naštěstí se jejich útočník zblízka netrefil. Naši produktivitu dokumentovala akce na konci poločasu, kdy se perfektně ve vápně uvolnil Luboš Sobotka, ale zblízka trefil brankáře.

Druhý poločas začala naše další tutovka, ale Radek Klement netrefil hlavou branku. A tak podle hesla "nedáš, dostaneš" zvýšili opět domácí. Po jejich přímém kopu neudržel míč v náručí náš brankář a nekrytí domácí hráči v pohodě doklepli míč do brány. Potom už nám nezbylo než otevřít zcela hru a domácí nás potrestali dalšími dvěma góly. Až v samotném závěru střelou k tyči vstřelil náš čestný gól Lukáš Souček.

Hodnocení vedoucího mužstva: Je pravda, že podle uhraných výsledků v tomhle kole by nám ani výhra na záchranu nestačila. Přesto jsme se se III. třídou chtěli rozloučit kvalitním výkonem. Co se týče kvality hry, tak se nám to podařilo (což ocenili i diváci), myslím, že výkon v prvním poločase byl asi nejlepší za celé jaro. Bohužel fotbal se hraje na góly a tam jsme opět vyhořeli v koncovce. A když se k tomu přidá pár chyb v obraně, tak vznikne výsledek, který naprosto neodpovídá obrazu hry. Domácím gratuluji k výhře a postupu do okresního přeboru, i když si myslím, že s takovými výkony, jako předvedli dneska, tam budou za otloukánka.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sezona 2012

(mira, 28. 6. 2012 19:30)

Jaký mate plany když zustanete v 3 tříde,a jako že zustanete,pač Nova Ves končí,tak padaj dva,

Re: sezona 2012

(Admin, 29. 6. 2012 16:16)

Bohužel, ač se logicky nabízí varianta, že v případě přihlášení Nové Vsi do IV. třídy by měla ze III. třídy sestupovat jen poslední dvě mužstva, ve skutečnosti je to tak, že stejně sestupují poslední tři mužstva a III.třída bude doplněna lepším mužstvem na 2.místě z obou IV.tříd, v tomto případě Hněvkovicemi. Ale u pánů z OFS logika neplatí, zřejmě už se klepou na peníze za postup mimo pořadí :)).