Jdi na obsah Jdi na menu
 


Střelecká mizérie pokračovala i proti Věžnici

14. 10. 2023

K utkání jsme nastoupili oproti minule už s několika navrátilci po zranění a nemoci.

Bohužel netrvalo dlouho a po nedůrazu na levé straně vápna vystřelil zkušený Chalupník a na jeho střelu si sice náš brankář sáhnul, ale vyrazit ji nedokázal. Zbytek prvního poločasu se nesl v duchu našeho urputného dobývání branky soupeře. Vytvořili jsme si minimálně šest dobrých gólových šancí, ale dostat míč do brány byl pro nás neřešitelný problém. Hosté naopak pozorně bránili a snažili se o rychlé protiútoky a jednou nás zachránila tyč a podruhé brankář. Ale těsně před přestávkou jsme opět vzadu chybovali a Věžnice náskok navýšila.

Po přestávce jsme se dále snažili, ale s postupem času náš tlak ochaboval a přibývaly nepřesnosti. Přesto jsme mohli snížit ale po kombinační akci trefil osamocený Lukáš Chlubný pouze náruč brankáře. A tak hosté nás z dalšího útoku opět potrestali. My jsme poté snížili, když se z penalty po ruce hostů trefil Jirka Štefáček. Ale ani to nám nepomohlo a těsně před koncem hosté po nešťastně tečované střele do protipohybu brankáře uzavřeli skóre.

Hodnocení vedoucího mužstva: Bez gólů se vyhrát nemůže a dnes jsme si zvlášť v prvním poločase vytvořili šancí opravdu dost. Snad se nám v dalším zápase už to prokletí podaří zlomit, protože takhle se to fakt nedá......

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář