Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úspěšnou sezónu jsme zakončili remízou v Keřkově

21. 6. 2014

Do utkání na malém hřišti v Keřkově jsme nastoupili oslabeni o několik hráčů, ale domácí na tom byli minimálně stejně soudíc podle počtu mladých diváků s berlemi. Od začátku se hrál úporný a vyrovnaný fotbal se spoustou soubojů. Domácí hrozili hlavně z dobře nacvičených standartních situací, my jsme měli zase navrch ve středu pole. Nelze říct, že by bylo mnoho vyložených příležitostí, přesto se nám podařilo vstřelit gól, když po dlouhém autu Lukáše Součka hlavičkoval David Bříza. Domácí brankář si na míč sáhl, vytěsnit ho mimo 3 tyče ale nedokázal.

Po přestávce domácí přidali v nasazení a začali mít více ze hry. A zanedlouho se jim podařilo vyrovnat, když jejich útočník se po skrumáži ve vápně dokázal důrazem prosadit a střelou pod břevno nedal našemu brankáři šanci. Domácí se nadechli k dalšímu náporu a po jejich střele zpoza šestnáctky si zranil palec na ruce náš brankář. Do branky musel jít z pole Lukáš Souček a je třeba říct, že nás ve zbytku utkání podržel při několika ošemetných střelách. I náš tým si dokázal vytvořit několik nadějných šancí, ale žádnou ke gólu nedovedl a tak zápas, který byl bojovný, ale na velké šance poměrně chudý, skončil zaslouženou remízou. 

Trenér Martin Ptáčník: Zápas byl bojovný, mužstva k němu přistoupila jako k prestižní záležitosti, i když z hlediska konečného umístění už o moc nešlo. Na malém hřišti se moc kombinovat nedalo, bylo to spíše o chybách a standartkách. Nakonec obě mužstva využila jednu z nich. Remíza je spravedlivá, ale myslím, že se dalo udržet i vítězství. Klukům děkuji za přístup a výkon. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář