Jdi na obsah Jdi na menu
 


Úspěšnou sezónu jsme zakončili vítězstvím nad Libicí

19. 6. 2011

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, David Bříza, Roman Hospodka, Michal Pecha - Jakub Benc, Pavel Mazánek, Martin Ptáčník (55. Honza Pleskač), Vláďa Pleskač - Lukáš Souček (25. Martin Pátek), Tomáš Polreich

V posledním utkání sezóny , ve kterém šlo už pouze o prestiž, jsme nastoupili bez zraněného Oldy Mazánka. Hrál se poměrně vyrovnaný fotbal, ve kterém rozhodovaly hlavně chyby obran. Těch udělala více Libice a naši hráči jich dokázali využít. Už v 11.minutě jsme vedli 2:0, když velké chyby Libice potrestal neobsazený Lukáš Souček, který v prvním případě prostřelil libického brankáře po zemi, ve druhém ho přehodil. Bohužel ve 25. minutě musel být střídán, když si natáhl sval a svoji letošní sbírku 27 gólů už nemohl rozšířit. Potom jsme se už s vyjímkou velké šance Tomáše Polreicha do šancí nedostávali a jelikož ani hosté své příležitosti neproměnili, skončil poločas 2:0.

Ve druhém poločase pokračoval vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranách. Naše obrana už nehrála moc soustředěně a hosté se dostávali do šancí, které ale nedokázali zakončit. Naši fotbalisté branku vstřelit dokázali, když po pěkné akci našel centr Tomáše Polreicha hlavu Davida Břízy a bylo to 3:0. Zanedlouho se stejný hráč ocitl opět v dobré střelecké pozici, ale nohou bránu netrefil. Hosté snížili chvilku před konci, když se po dvou za sebou jdoucích chybách naší obrany ocitl před naším brankářem Petr Salaquarda a kosmeticky upravil výsledek. 

Hodnocení vedoucího mužstva: Jsem rád, že jsme v posledním utkání sezóny, ve kterém nám už o moc nešlo, našli v sobě motivaci a dokázali před našimi fanoušky zvítězit. Byla to dobrá tečka za úspěšnou sezónou, kdy jsme poprvé v krátké historii klubu dokázali postoupit. Trošku mě mrzí, že počasí nevyšlo úplně tak, jak jsme si představovali, ale s tím se nedá nic dělat. Postup jsme po zápase řádně zapili, ale teď končí euforie a už příští týden musíme začít pracovat na příští sezóně a to jak po stránce zajištění, tak po stránce udržení a posílení mužstva. Doufám, že naši fanoušci budou při nás stát i příští sezónu a vychutnají si s námi kouzlo nové soutěže. 

 

Náhledy fotografií ze složky Postup2011

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář