Jdi na obsah Jdi na menu
 


V "bramborářském derby" nám náhradníci vystřelili 3 důležité body

2. 10. 2011

Sestava: David Kubát - Milan Krejdl (75. Zdeněk Vacek), Olda Mazánek, Pavel Mazánek, Standa Harvalík - Jakub Benc, Martin Ptáčník, Martin Pátek (60. Honza Pleskač), Vláďa Pleskač - Tomáš Polreich (65. Roman Hospodka), Lukáš Souček

Do utkání jsme nastoupili bez zraněných Luboše Sobotky, Petra Mazánka a nemocného Michala Pechy. Co bylo ještě horší, neměli jsme ani jednoho brankáře (Tomáš Mrtka je zraněn a Miloš Kytka je pracovně mimo republiku), tak do brány musel nastoupit hráč z pole David Kubát. Začátek utkání byl opatrný a ani jedno mužstvo si nevytvářelo žádné vyložené šance. Postupně hosté získávali o něco více ze hry, ale jejich tlak žádné větší šance nepřinášel. Naopak před přestávkou jsme si vytvořili my 2 šance, ale v obou (a zvláště ta druhá byla tutovka) Lukáš Souček bránu přestřelil.

V druhé půli nezáživný fotbal pokračoval. V našem týmu se pěkně uvolnil Tomáš Polreich, ale bránu hostů také netrefil. I hosté si vytvořili dobrou šanci, ale tečovaná střela skončila na tyči naší branky. Zanedlouho hosté zahrávali přímý kop, náš brankář vyrazil míč pouze před sebe a dobíhající hráč hostí už se nemýlil. Poté jsme my poněkud přeskupili složení a snažili se vyrovnat. Vytvořili jsme si mírnou převahu, která však zprvu ke gólu nevedla. Necelou čtvrthodinu před koncem po našem rohovém kopu se ve zmatku před brankářem dostal míč k Honzovi Pleskačovi a ten se zblízka nemýlil. A druhý náhradník Zdeněk Vacek zanedlouho přidal druhý gól přesnou hlavičkou z velkého vápna, když se míč odrazil od tyče do brány. Hosté potom vrhli všechny síly do útoku. A dokázali si vytvořit i jednu velkou šanci, ale pěknou střelu pod břevno náš brankář zázračně vyrazil, čímž napravil svou chybu při gólu hostí. A tak jsme dovedli zápas do vítězného konce.

Hodnocení vedopucího mužstva: Z dnešního utkání jsem vzhledem ke stavu kádru měl veliké obavy a před zápasem bych bral jakýkoliv bodový zisk. Naštěstí hráči k utkání přistoupili zodpovědně a vítězství uhráli. Nebyl to nijak krásný fotbal, ale 3 body jsou doma a to se počítá. Dnes se opravdu podařilo střídání a střídající hráči si řekli o to, aby jim bylo dáváno více příležitostí. Velmi dobrý výkon podal Standa Harvalík, který dnes zaskakoval za Michala Pechu. Příští sobotu hrajeme důležité utkání v Pohledě a doufám, že už tam nastoupíme v silnější sestavě a nějaký bodík si odvezeme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář