Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sestava: Kytka - Polreich, Rakušan II, Hospodka, Lébl - J. Benc, Klimeš, Šumpich, D. Kubát (46. Harvalík) - Rakušan I, Pleskač.

Rozhodčí: Kutil
Diváci: 80


Od úvodních minut se hrálo bojovné utkání, ve kterém bylo vidět hodně osobních soubojů a na obou mužstvech byla vidět vůle po vítězství. Domácí využili zaváhání D. Kubáta v 15. minutě a ujali se vedení - 1:0. O deset minut později bylo srovnáno, kdy se prosadil mladíček Pleskač - 1:1. Ve 28. minutě mohlo být veseleji na hostující straně, ale pěknou akci zakončil Rakušan I pouze do břevna. Do druhého poločasu měli hosté raketový nástup, kdy hned ve 47. mnutě vymetl Rakušan I šibenici Jonákovi branky - 1:2. V 55. minutě bylo ještě veseleji, po akci Harvalík-Pleskač-Rakušan I se posledně jmenovaný opět s přehledem trefil tentokrát podél gólmana - 1:3. Po této brance se hosté nesmyslně zatáhli a čekali co se bude dít. Domácí nás zatlačili a vypracovali si spoustu rohových kopů a standartek. Potrestáni jsme byli hned po čtyřech minutách po naší vstřelené brance, kdy jsme nepohlídali rohový kop - 2:3. V 80. minutě mohl rozhodnou Šumpich, ale z přímého kopu trefil pouze břevno. Za naší pasivní hru nás domácí potrestali tři minuty před koncem a vyrovnali ze standartní situace na konečných - 3:3.

"Jsem ohromně zklamaný z výsledku, protože neudržet vedení 3:1 je trestuhodné. Po třetí brance jsme začali nesmyslně bránit výsledek a naše hra byla hrozně pasivní. Kluci nedodrželi ve druhém poločase pokyny co dostali a to bylo vyvarovat se rohových kopů a faulů před vápnem. Bohužel jsme právě inkasovali z rohu a ze standartní situace. Nemůžu klukům upřít snahu, bojovnost a nasazení, ale nezvládli to takticky. Za poslední dva zápasy máme vstřeleno šest branek, ale pouze dva body což je málo. pochvalu si zaslouží Rakušan I, Klimeš, Šumpich a Hospodka". zhodnotil zápas trenér Petr Veselka

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář