Jdi na obsah Jdi na menu
 


V derby s Borovou jsme zvítězili

10. 5. 2014

Vzhledem ke služebnímu pobytu v zahraničí jsem toto utkání neviděl, proto jeho popis podávám pouze zprostředkovaně.

Za pěkné návštěvy více než 120 diváků se odehrál vyrovnaný zápas s několika velmi dobrými šancemi na obou stranách. V prvním poločase to byly 2 šance na každé straně a zatímco hosté ani jednu nevyužili, za nás se pěkně trefil z hranice šestnáctky do šibenice Martin Pátek.

Po přestávce náš náskok zvýšil Luboš Sobotka, který po individuální akci obešel 2 soupeřovi hráče a po zemi prostřelil brankáře. Hosté snížili po našem špatně rozehraném autu, když jejich hráči podnikli brejk a Antl po individuální akci vstřelil gól. Hosté se poté snažili vyrovnat, ale jejich otevřené obrany využil Jirka Veselský, který po samostatné akci z poloviny hřiště prostřelil brankáře hostí. Těm se podařilo ještě zápas zdramatizovat, když po rohu a skrumáži před naší brankou pískl rozhodčí penaltu. Tu Tonar proměnil a Borová ještě zkoušela vyrovnat. Po dvou dlouhých autech došlo k ošemetným situacím před naší bránou, ty však už naštěstí ke gólu nevedly.

Trenér Martin Ptáčník:  Zajímavý zápas s větším počtem šancí na obou stranách před pěknou diváckou kulisou. Ke kvalitě utkání přispěl i solidně pískající rozhodčí. Jinak utkání bylo vyrovnané, rozhodly ho individuality a myslím, že jsme o ten jeden gól lepší byli. Důležité je, že máme 33 bodů a v podstatě na 99% jsme zachráněni, takže v dalších utkáních už nemusíme hrát pod žádným tlakem. Přesto se chceme poprat o co nejlepší umístění a doufám, že si příští týden z Mírovky taky nějaké body odvezeme. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář