Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Dolním Městě jsme přerušili sérii 5 utkání bez výhry

11. 6. 2016

Na utkání, které následovalo po sérii tří porážek a dokonce pěti utkání bez vítězství jsme přijeli oslabeni o 4 hráče základní sestavy. Z různých důvodů chyběli Roman Hospodka, Martin Klimeš, Radek Klement a Petr Rakušan. Nebyl přítomen ani trenér a dokonce ani já jako vedoucí mužstva, tak popis podávám pouze zprostředkovaně.

První poločas se odehrával za mírné převahy domácích, ale moc šancí se neurodilo. Největší šanci domácích zlikvidoval skluzem Standa Harvalík. Do naší největší šance se po rohovém kopu dostal Luboš Sobotka, ale jeho hlavička šla kousek vedle brány. Ani ze své druhé šance domácí gól nedali a tak se do šaten šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas přinesl více vzrušení a už po 3 minutách jsme se ujali vedení, když Martin Pátek našel centrem z pravé strany na vzdálenější straně neobsazeného Vláďu Pleskače a ten vstřelil první gól. O 10 minut později se po autu opět dostal k míči na pravé straně Martin Pátek a jeho přízemní střela se štěstím prošla na vzdálenější tyč a tam opět stál Vláďa Pleskač a také s dávkou štěstí dostrkal míč do sítě. Poté jsme se soustředili na obranu a převaha domácích začala sílit. V 72. minutě se jim podařilo snížit, když se z přímého kopu trefil k tyči Michal Mišta. Kolem 80. minuty dostali domácí po sporném faulu výhodu pokutového kopu. Domácí hráč ho ale nekopl zrovna dobře a Pavel Losenický ho dokázal zlikvidovat. I poté se domácí snažili o vyrovnání, branka jim ale ve většině případů byla malá. A tak jsme si odvezli důležité vítězství.

Hodnocení vedoucího mužstva: Těžko můžu hodnotit hru, kterou jsem neviděl, ale je dobré, že jsme ukončili černou sérii. Vítězství z Dolního Města má svoji váhu, obzvláště, když jsme hráli bez několika hráčů. Příští týden zakončíme sezónu doma s Hněvkovicemi a pokud vyhrajeme, obsadíme 5. místo a získáme rekordních 40 bodů. Tak pevně doufám, že se nám to podaří a celkem úspěšnou sezónu zakončíme tím nejlepším možným způsobem. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář