Jdi na obsah Jdi na menu
 


V domácím utkání se Sobíňovem jsme remízovali

20. 10. 2018

Toto utkání bylo poslední, na kterém jsem z důvodu pracovního pobytu v zahraničí nebyl a jelikož ani Mára jeho průběh nezaznamenal, zveřejňuji pouze komentář z webu Sobíňova. Slibuji, že příště už to bude lepší smiley.

"Česká Bělá měla před utkáním na kontě stejně bodů jako my a tak se dal čekat vyrovnaný souboj. Na začátku jsme se ale možná překvapivě dostali do zápasu rychleji my, po dlouhém autu do tyčky hlavičkoval Marek Ondráček, dorážku vyrazil gólman na roh. Z něj se na zadní tyči nadvakrát prosadil M.Vopršal, který překonal brankáře Bělé takovou zvláštní "šudlou"- 1:0 pro Sobíňov. Další šanci měl na noze Říčan, ale neproměnil a tak se domácí dočkali vyrovnání po naší chybě, kdy jsme sklepli Kohoutovi míč do vyložené šance a ten se nemýlil- 1:1. Po dalších patnácti minutách stoper Štěrba nakopl míč dopředu, na malém hřišti v Bělé z toho hned byla šance a Jára Ondráček využil nedomluvy gólmana s bekem a dostal tak Sobíňov opět do vedení. Brankář Bělé navíc dostal od svého beka pořádně naloženo a musel střídat. Do konce prvního poločasu jsme měli ještě tak 2-3 velmi dobré šance, zejména pohyblivý Z.Němec domácí obranu celkem dost zaměstnával, ale proměnit jsme žádnou z nich nedokázali. A jelikož domácím se též nepodařilo dotáhnout dvě tři slibné příležitosti až do gólu, šlo se do kabin za našeho jednobrankového vedení.
Ve druhém poločase se domácí herně zlepšili. My se soustředili spíše na bránění hubeného náskoku, což se nám podařilo do 57. minuty, ve které si domácí útočník chytře došel pro penaltu. Při ní navrátilec do brány Veselý odhadl správně směr střely, Sobotka dal ale míči dostatečnou razanci a vyrovnal tak na 2:2. Sobíňov se v těch fázích zápasu dopředu moc nedostával, domácí útoky ale spolehlivě zastavovala obrana hostí, která pracovala velmi kvalitně. V samotném konci zápasu se Sobíňov přeci jenom trochu osmělil dopředu, z úhlu pálil po rychlé akci pouze do boční sítě Kafka. Rychlý brejk dvojice Němec - Zrzavý jsme nedokázali dopracovat až ke střele, volej J.Ondráčka zblokoval domácí bek. A jelikož domácí už též neměli moc sil na nějakou větší ofenzivu, skončil zápas asi zaslouženou remízou 2:2. Paradoxem celého zápasu z naší strany bylo to, že jsme dali dva góly relativně z ničeho, zatímco vyložené šance v prvním poločase jsme proměnit nedokázali. Bod zvenku ale bereme, speciálně z Bělé se vozí dost těžko. Tabulka soutěže je velmi vyrovnaná- první až pátý tým tabulky dělí pouhé dva body, a jen o tři body zpět je další čtveřice týmů."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář