Jdi na obsah Jdi na menu
 


V domácím zápase s Kamennou Lhotou jsme propadli

7. 4. 2018

V prvním jarním domácím jsme přivítali nováčka soutěže z Kamenné Lhoty. Hrálo se za na začátek dubna za docela slušného počasí a i hřiště bylo vzhledem k ročnímu období slušně připraveno. Sice nám opět chybělo několik hráčů (L. Sobotka, Z. Benc, J. Štefáček), přesto jsme byli v souboji s týmem ze zadních pozic tabulky favoritem.

Nám se od začátku zápasu nedařila kombinace a proto jsme si proti hostům, kteří celý zápas hráli jednoduchou taktiku, (8 - 9 hráčů ve vápně, všechny míče pálit dopředu a třeba se něco ujme), šance vypracovávali jen velmi těžko. A když už se nám něco vydařilo, tak jsme buď bránu netrefili nebo střela nebyla moc nebezpečná. To naopak hosté měli dobrou šanci, ale jejich hráč střelou z 10m branku minul. Ani toto varování nestačilo a po asi 35 minutách po chybě obrany běžel sám na branku hráč hostů, Jarda Přibyl si na jeho střelu sáhl, ale vytěsnit ji nedokázal.

Do druhého poločasu jsme vstoupili s větším nasazením a vytvořili si výraznou územní převahu, bohužel ve finální fázi si hráči nepočínali dobře a tak se ani dvě velmi dobré šance ke konci dotáhnout nepodařilo. Až v 63. minutě se nám podařila pěkná kombinace a po nahrávce Martina Klimeše vyrovnal Marek Pleskač. Dále jsme se snažili hrát aktivně s vědomím, že remíza z domácího zápasu je ztráta. Je pravda, že jsme hosty docela mleli, ale ve finální fázi jsme byli dost jaloví a hráči se spíše hádali, než aby předvedli nějakou pořádnou kombinaci. Na druhou stranu se nám díky této hře vabank otevírala zadní okénka a i hosté se dostávali do nebezpečných brejků. První z nich jejich hráč zahodil, ale z druhého trefil tyč a míč se odrazil ke zcela nepokrytému jinému hráči a ten už nedat nemohl. Zbytek utkání už se odehrál v naší křeči a hádkách. Za těchto okolností už jsme si kloudnou šanci ani nevytvořili. A tak jsme prohráli první domácí zápas s jedním z nejmíň fotbalových soupeřů, který k nám kdy zavítal.

Hodnocení vedoucího družstva: ​Z dnešního výkonu i přístupu některých hráčů jsem velmi zklamán. Já nebudu veřejně nikoho jmenovat, ať si to každý přebere sám. Kdo to má v hlavě srovnané, tak si svoje chyby přizná a pokusí se z nich poučit. Kdo ne, tomu stejně není pomocí, protože kritiku nevezme. Ale mě je líto, když doma divákům předvádíme takové trapné divadlo. No nic, je to třeba hodit za hlavu, za týden jedeme do Habrů. Tam se utkáme s podstatně lepším a fotbalovějším mužstvem a to nám třeba paradoxně může vyhovovat. Tak doufám, že k tomu zápasu hráči přistoupí podstatně lépe.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář