Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Jamném jsme utržili debakl

4. 9. 2022

Vstup do utkání se lépe povedl hostům, kteří byli na hřišti aktivnější a mohli se dostat do vedení Jakubem Kasalem, bohužel svůj volej nezakončil podle svých představ. O chvíli později se dopustil tentýž hráč ztráty ve středu pole a tuto chybu dokázali domácí Z. Tlačbabou potrestat – 1:0. O minutu později hosté nezachytili nákop opět na Z. Tlačbabu, ten si pohrál s obranou a bylo to – 2:0. Ještě do poločasu uzavřel Z. Tlačbaba svůj hattrick – 3:0.

Po přestávce hned po třech minutách vyrobil Klíma pokutový kop, který proměnil Varhaník – 4:0. Aby toho pro hosty nebylo málo, tak za minutu Štefáček po faulu uviděl druhou žlutou kartu a mohl jít pod sprchy. V dalších minutách se dvakrát prosadil Matějíček – 6:0. Další šance domácím vychytal Přibyl. Konečnou podobu výsledku dal v poslední minutě Jakub Kasal – 6:1.

 

Trenér Petr Veselka: Tento zápas se těžko hodnotí. Kdyby na začátku utkání proměnil svou šanci Jakub Kasal, tak se možná mohl zápas vyvíjet jinak. Sráží nás školácké chyby a druhý gól rozhodl o tom, že naši diváci viděli hodně bídný výkon. Vše po přestávce podtrhla penalta a vyloučení Štefáčka. Za rozhodnutého stavu nás od dvouciferné porážky zachránil Přibyl.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář