Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Keřkově jsme neuspěli

12. 10. 2014

Utkání se odehrálo za krásného podzimního počasí a ač jsme nastoupili ve výrazně silnější sestavě než v minulém utkání (chyběli pouze Jirka Zvolánek a Roman Zeman), domácí tým byl tentokrát výrazným favoritem.

A od začátku měli domácí více ze hry, i když jejich převaha nebyla zas až taková, jak se dalo očekávat. Ale jejich první příležitost stála za to, Čejka se těsně za šestnáctkou pěkně trefil přímo z voleje, náš brankář ale jeho střelu se štěstím vyrazil. V další šanci domácích jejich útočník i díky vyběhnutí Vaška Kozelky bránu přestřelil. Náš brankář potom jednou v tísni zaváhal, naštěstí domácí to nepotrestali. Přesto se domácí dostali do vedení když po několika nedůrazech našich hráčů na hranici vápna míč propadl k domácímu hráči  a ten se trefil přesně k tyči. My jsme mohli kontrovat po přímém kopu, ale slušnou střelu Martina Pátka domácí brankář vyrazil. Jinak jsme si za první poločas díky dobré domácí obraně jinou výraznou šanci nevytvořili.

Vývoj zápasu ovlivnilo hned po přestávce nedorozumění našeho  brankáře se stopery a domácí své vedení navýšili opravdu lacino. Potom jsme měli o trochu více ze hry my, ale hlava Lukáše Součka šla těsně nad a další nadějné situace jsme nedokázali dotáhnout do finální fáze. Snížit se nám podařilo až po opakovaném přímém kopu Luboše Sobotky (při prvním se hráči ve zdi strkali). Ten míč zakroutil přesně k tyči, domácí gólman si na něj sáhl, ale vyrazit ho nedokázal. Dál jsme se snažili o vyrovnání, domácí naopak využívali naší snahy k rychlým protiútokům. Definitivní potvrzení výhry domácích přišlo až v samém závěru, když po jejich přímém kopu míč před naším brankářem zaplaval a skončil v síti. Zbytek utkání se pak už jenom dohrál.

 Hodnocení vedoucího mužstva: Na malém domácím hřišti s nepříliš kvalitním povrchem se žádný krásný fotbal hrát nedá. A i tentokrát to bylo spíše o bojovnosti, standartkách a chybách. A těch jsme bohužel udělali více než domácí. Přesto si myslím, že jsme favorita docela potrápili a zvláště po našem snížení se musel o výsledek obávat. Je třeba na ten druhý poločas navázat a odstranit chyby, příští týden hostíme Dolní Město a z tohoto utkání 3 body nutně potřebujeme. Tak doufám, že postavíme co možná nejsilnější sestavu a hráči do toho utkání dají srdce. Zároveň prosíme fanoušky, aby nás přišli podpořit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář