Jdi na obsah Jdi na menu
 


TJ Maleč - FK Česká Bělá 0:2 (0:1)
Branky: 25. a 46. min. Petr Rakušan I
Rozhodčí: Kutil
Diváci: 50

Sestava: Kytka - Polreich, Hospodka, Klimeš, D. Kubát - J. Benc, Šumpich,M.Souček - P. Rakušan I, Běhounek, Pleskač (Mazánek, P. Benc, L. Souček, Lébl, Harvalík, P. Rakušan II).

Do pohárového utkání jsme šli s cílem postoupit a utkat se v dalším kole s rezervou brodského Slovanu. Do sestavy byli zařazeni loňští dorostenci a ve hře mile překvapili. Hra v prvním poločase se odehrávala mezi šestnáctkami obou týmů, ale přicházeli i šance obou mužstev. Tu nejvyloženější spálili Rakušan I a Pleskač. Ve 25. min. využil zaváhání domácích zadáků Rakušan I a z půlky své sólo se štěstím proměnil - 0:1. Deset minut před poločasem se nádhernou robinsonádou vyznamenal Kytka, kdy střelu domácího hráče mířící do levé šibenice vytáhl konečky prstů na tyč.
Do druhého poločasu obě mužstva vystřídala a ve hře meli převahu domácí, ale to až po akci Polreich - P. Benc a Rakušan I, který zvyšoval na - 0:2. Po té už to byl boj domácích hráčů s brankářem Kytkou, který místy až čaroval a jednou mu pomohla pravá tyčka při hlavičce domácího hráče. Na tomto stavu se už nic nezměnilo.

"Jsem spokojen s výsledkem a postupem do dalšího kola. Zároveň mě uspokojil první poločas po herní stránce, kdy se dobře uvedli nový hráči z dorostu a jsou pro mě překvapením i co se týče v přístupu k tréninkům. Výborný výkon podal brankář Kytka". zhodnotil zápas trenér Petr Veselka

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář