Jdi na obsah Jdi na menu
 


S Úsobím jsme doma se štěstím uhráli remízu

19. 5. 2010

Sestava : Tomáš Mrtka - David Kubát, Jaromír Lébl, Roman Hospodka, Jarda Chlubný (Petr Rakušan)  - Standa Harvalík, Vláďa Zadina, Tonda Běhounek, Tomáš Polreich  - Miloš Kytka (Karel Dvořák), Martin Kubát (Petr Benc)

Že náš tým nehraje v poslední době v nejsilnějším složení je už celkem běžné, ale tentokrát přece jen těch absencí bylo hodně. Z nejrůznějších důvodů chyběli Vlasta Legát, Olda Mazánek, Milan Krejdl, Jakub Benc, Martin Klimeš a Michal Souček. Museli nastoupit náhradníci a na lavičce museli usednout i zranění Petr Rakušan a Petr Benc. Je zcela logické, že v tomto složení jsme těžko mohli hrát s Úsobím otevřený fotbal, zvláště když se po 15 minutách zranil Jarda Chlubný a musel nastoupit nedoléčený Petr Rakušan. V prvním poločase jsme přesto nepodali špatný výkon a i když Úsobí mělo územní převahu, největší šanci neproměnil Tonda Běhounek, který hlavou trefil břevno. Po poločase bylo ještě lépe, když se přesně trefil z přímého kopu "Záďa". Poté Úsobí vrhlo všechny síly do útoku a jen díky dobrým zákrokům našeho brankáře a štěstí , jsme inkasovali až 10 minut před koncem ze závaru před naší bránou. Úsobí mělo převahu až do konce, ale další gól už nepadl.

Hodnocení vedoucího mužstva: Bod beru, Úsobí bylo lepším mužstvem. Jsem jenom zvědav, jak tuto sezónu dohrajem, když je sestava zápas od zápasu slabší. A to nás čeká náročný víkend, když v pátek hrajeme odložený domácí zápas s Herálcem B a v neděli jedeme do Rozsochatce. Ale snad se někteří hráči dají dohromady.