Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vepřovou jsme doma hladce porazili

3. 10. 2010

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, Pavel Mazánek, Roman Hospodka, Olda Mazánek - Jakub Benc, Martin Ptáčník (46. Petr Rakušan),  David Bříza, Vláďa Pleskač - Lukáš Souček (70. Standa Harvalík), Tomáš Polreich (80. David Kubát)

Do zápasu jsme vstoupili náporem a hosty sevřeli na jejich půlce. V 8.minutě byl před šestnáctkou faulován náš hráč a z následného přímého kopu Olda Mazánek přesně našel hlavu Lukáše Součka. Až do 35. minuty jsme byli jasně lepším týmem a Vepřová se na dostřel naší brány vůbec nedostala. Vypracovali jsme si i poměrně dost šancí (i díky nejistému brankáři hostí). Dvě z nich proměnil Lukáš Souček a zkompletoval tak svůj čistý hattrick. Až poté se do šancí dostali i hosté, ale dvě největší krásně zneškodnil brankář Miloš Kytka.

Do druhého poločasu jsme vstoupili už bez Martina Ptáčníka, který si na konci poločasu poranil kotník (ale nebude to snad nic vážného). V úvodu druhého poločasu si Vepřová vytvořila několik šancí, ale opět úřadoval Miloš Kytka. I my jsme se dostali do několika šancí, ale v největší z nich přestřelil bránu Tomáš Polreich. Konečnou podobu výsledku dal v 65. minutě Jakub Benc, který si naběhl na krásnou přihrávku a prostřelil hostujícího brankáře.

Hodnocení vedoucího mužstva: První poločas a zvláště prvních 35 minut byl náš výkon jeden z nejlepších za dobu existence klubu. Po poločase díky vynucenému střídání a určitému uspokojení kvalita hry klesla, ale i tak jsme zápas dovedli k pohodovému vítězství. Chválím hráče za jejich přístup a doufám, že jim vydrží i ve čtyřech zbývajících podzimních zápasech. Za týden jedeme do Lučice a nutně potřebujeme vyhrát, abychom udrželi kontakt s čelem tabulky.