Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Lučice si vezeme důležité vítězství

10. 10. 2010

Sestava: Tomáš Mrtka - Milan Krejdl, Pavel Mazánek, Roman Hospodka, Olda Mazánek - Jakub Benc, Petr Rakušan (84.Karel Dvořák), David Bříza, Vláďa Pleskač (35. David Kubát)- Lukáš Souček, Tomáš Polreich (78. Standa Harvalík)

Do utkání jsme vstoupili bez zraněného Martina Ptáčníka náporem. V 15. minutě se u pravé brankové čáry uvolnil Lukáš Souček, naběhl před bránu a prudkou střelou otevřel skóre. O 5 minut později dostal na půlce krásný pas Tomáš Polreich a po sóle prostřelil vyběhnuvšího domácího brankáře. Po půlhodině utekl po pravé straně Roman Hospodka a jeho nepříliš povedený centr zapadl do pravého vinglu brány domácích. Bohužel v 35. minutě si poranil stehenní sval Vláďa Pleskač. Nahradil ho David Kubát a než se pořádně rozkoukal, prošel kolem něho hráč domácích, vystřelil a odražený míč pohodlně vrátil do prázdné branky hráč domácích Doležal.

Po přestávce hráli domácí z kopce a začali náporem. Vytvořili si po našich chybách i několik šancí, ale žádnou z nich neproměnili. Největší šanci jsme ale měli my, když se na levé straně uvolnil Lukáš Souček, krásně nacentroval před bránu, kde stáli osamoceni 2 naši hráči, bohužel Petr Rakušan prázdnou bránu netrefil. Skóre uzavřel po pěkném lobu na domácího brankáře Lukáš Souček a když domácí v obrovské šanci z 5 metrů přestřelili naši bránu, dovedli jsme zápas k pohodovému vítězství.

Hodnocení vedoucího mužstva: S výhrou jsem spokojen i proto, že Lučice obrala o body naše největší konkurenty z Libice a Borové. Mužstvo odvedlo solidní kus práce,i když stále je co zlepšovat. Mrzí mě zranění Vládi Pleskače, doufám , že to nebude nic vážného. Věřím, že se dá dohromady i Martin Ptáčník, pro těžké zápasy na konci podzimu je budeme potřebovat. Za týden hostíme Mírovku, rád bych, aby nás přišlo podpořit co nejvíce diváků, snad i počasí vyjde jako tento víkend.