Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. 4. 2010

Sestava : Miloš Kytka - Tomáš Polreich, Olda Mazánek, Roman Hospodka, Milan Krejdl - Jakub Benc (70. David Kubát), Vlasta Legát , Martin Klimeš (K), Michal Souček (80. Karel Dvořák) - Tonda Běhounek, Petr Benc                  

Za chladného počasí se hrál v prvním poločase úporný fotbal bez větších šancí na obou stranách. Naštěstí se těsně před odchodem do kabin trefila ze skrumáže naše jarní posila ze Ždírce nad Doubravou Vlasta Legát. Po přestávce přišla chyba brankáře Kytky, kterému vypadl míč z ruky a ve snaze o napravení chyby fauloval domácího útočníka. Naštěstí pro nás domácí hráč netrefil z penalty branku. Poté pokračoval poměrně nezáživný fotbal, který přerušil až náš druhý gól, kdy se po chybě domácího obránce trefil Martin Klimeš. Poté vrhli domácí všechny síly do útoku a až do konce utkání nás sevřeli před naší šestnáctkou. Díky dobré práci obrany a výkonu brankáře Kytky, který odčinil několikrát svoji chybu, se nám podařilo udržet čisté konto a vyhrát první zápas v letošní sezóně.

Hodnocení vedoucího mužstva: Důležité a vydřené vítězství, které doufám nakopne hráče k jaru, které bude mnohem vydařenější než podzim. Oproti podzimu mě hlavně potěšila zlepšená hra obrany, kde byl hodně znát návrat zkušeného Oldy Mazánka, který za celý zápas nechyboval a dal hře obrany potřebný klid a přehled. V záloze byl hodně vidět Vlasta Legát, který nejen první gól dal, ale další šance připravil a hru celé zálohy dobře řídil. Doufám, že v dalších zápasech se mužstvo sehraje a přidá ještě větší kvalitu při hře dopředu. Jediné, co mě mrzí je, že vzhledem k taneční zábavě v Kojetíně a rannímu termínu utkání, se nedostavili 2 členové mužstva. Je opravdu zarážející, že někteří hráči nechápou pojem slov "parta" a "zodpovědnost". Víc nemám k tomu co říci.