Jdi na obsah Jdi na menu
 


V utkání rozdílných poločasů jsme těsně prohráli

25. 5. 2010

Sestava : Tomáš Mrtka - David Kubát (Karel Dvořák), Roman Hospodka, Petr Rakušan (Vláďa Zadina), Standa Harvalík - Jakub Benc, Martin Klimeš, Tonda Běhounek (K), Tomáš Polreich  - Miloš Kytka, Jarda Lébl 

Opět jsme nastoupili ve splácané sestavě a od začátku byli domácí ve všech  herních činostech lepší. Velké problémy nám dělal hlavně hbitý Fiala, který naší obranou procházel jako nůž máslem. Již ve třetí minutě prošel z rohu vápna před bránu a pro Bílka nebyl problém doklepnout míč do brány. Domácí nás dále přehrávali a druhý gól visel ve vzduchu. Naštěstí přišel náš protiútok a domácí obránce si srazil centr neomylně do vinglu vlastní brány. Zanedlouho ale opět prošel Fiala naší statickou obranou a domácí opět vedli. Ještě do poločasu domácí Bílek rozehrál netradičně přímák podél zdi a z úhlu se trefil domácí obránce Dočkal. Po poločase se obraz hry poněkud změnil a hra se více vyrovnala. Domácí si i ve druhém poločase vytvářeli  šance, ale skvěle je vychytal náš brankář Tom Mrtka. A tak jsme udeřili my. Po centru z levé strany se dostal míč ke zcela nekrytému Kubovi Bencovi a ten již neměl problém vstřelit gól. Ke konci zápasu jsme se snažili vyrovnat, ale bohužel to se nám ani přes některé nadějné pozice nepodařilo. Přesto však se domácí, kteří mohli klidně po prvním poločase vést o 4-5 branek o výhru strachovali až do úplného konce.

Hodnocení vedoucího mužstva: První poločas jsme podali nejhorší výkon za celé jaro a jen díky tomu, že domácí zahazovali šance jsme uhráli poměrně milosrdný výsledek. Po přestávce se náš výkon zlepšil a jsem rád, že jsme ještě dokázali domácí trochu potrápit. Příští víkend hrajeme proti Keřkovu a bude to souboj o poslední místo a pokud budeme hrát jako v prvním poločase, tak si ani lepší výsledek nezasloužíme. Tak doufám, že to hráči pochopí a podle toho k utkání přistoupí.