Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Borové jsme si přivezli výprask

28. 10. 2010

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, Roman Hospodka, Petr Rakušan, Michal Pecha - Jakub Benc, Tomáš Polreich (65. Standa Harvalík), David Bříza, Jarda Chlubný (75. David Kubát) - Petr Benc (82. Karel Dvořák), Lukáš Souček

Do Borové jsme přijeli značně oslabeni (Ptáčník, Pleskač, Mazánek P., Mazánek O.). Vůbec poprvé za nás nastoupili v této sezóně Michal Pecha (který přesto patřil k našim nejlepším hráčům) a Jarda Chlubný. Přesto se v prvním poločase hrál celkem vyrovnaný fotbal. Bohužel, zatímco domácí jednu ze svých 2 šancí dokázali proměnit, my jsme své 2 stoprocentní a 3 solidní šance chladnokrevně zahodili. Druhý poločas začal opět solidní šancí Lukáše Součka, jeho střela však minula levou tyč domácí branky. Domácí zareagovali střídáním a R. Klement jejich útok rozhýbal. Druhý gól jsme dostali z penalty za naivní faul v rohu velkého vápna. V tomto úseku zápasu nás domácí přehrávali a třetí gól padl po jejich pěkné kombinaci. Po tomto gólu domácí zvolnili a hra se opět vyrovnala. Vytvořili jsme si dalších několik šancí, bohužel brána domácích byla pro nás zakletá. A tak v poslední minutě domácí zvýšili z penalty po dalším našem zbytečném faulu.

Hodnocení vedoucího mužstva: Bez 4 hráčů základu jsme při našem úzkém kádru do Borové odjeli bez větších ambic. Přesto domácí nepředvedli nijak kvalitní výkon (až do doby, kdy nastoupil Cíca) a kdybychom proměnili alespoň některé šance, myslím, že vzhledem k tomu, jací jsou to nerváci, by měli s námi značný problém. Bohužel se nestalo a konečný výsledek je pro nás krutý, protože neodpovídá dění na hřišti. Jsem rád, že už podzimní část skončila, protože zranění přibývají a za chvíli by opravdu nebylo možno sestavu slepit.