Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Nové Vsi u Chotěboře jsme vybojovali remízu

8. 4. 2012

Sestava: Zdeněk Rýdl - David Kubát, Michal Pecha, Pavel Mazánek, Petr Mazánek - Jakub Benc,  Martin Ptáčník (70. Martin Pátek), Lukáš Souček, Vláďa Pleskač - Tomáš Polreich, Radek Klement

Velikonoční zápas se hrál za velmi nevlídného počasí (zima a déšť chvílemi přecházející ve sněžení) na malém hřišti v Nové Vsi. Po počátečním oťukávání si první větší šanci vytvořili domácí, ale jejich útočník bránu přestřelil. Poté jsme otěže zápasu převzali my. Radek Klement ve své velké šanci trefil pouze tyč, ale zanedlouho jsme zahrávali přímý kop z pravé strany a z toho se Martin Ptáčník trefil přesně. Jako tradičně jsme si neodpustili slabší druhou polovinu prvního poločasu a domácím nabídli několik velmi dobrých šancí, naštěstí nás podržel někdy i s dávkou potřebného štěstí brankář Zdeněk Rýdl a jednou střelu domácích zastavila tyč. I my jsme si po chybě domácí obrany na konci poločasu vytvořili superšanci, ale i zákrok domácího brankáře byl excelentní.

Ve druhém poločase přestalo pršet a na rozdíl od prvního poločasu přinesl mnohem méně šancí na obou stranách. My jsme pozorně bránili a v první polovině jsme domácí do žádné větší šance nepustili. Na druhou stranu jsme ani my žádnou větší šanci neměli. Ve druhé polovině domácí ve snaze vyrovnat skóre začali více útočit a to přineslo několik šancí na obou stranách. Při šancích domácích nás opět podržel brankář. Po úniku šel sám na branku Radek Klement, ale jeho střelu z úhlu domácí brankář vyrazil. Domácí poté vyrovnali, když se z přímého kopu trefil domácí hráč přesně k tyči. Proti tak přesné střele náš brankář neměl šanci. Poslední větší šanci jsme si vytvořili my, ale střelu Vládi Pleskače k tyči chytil domácí brankář. A tak zápas skončil celkem zaslouženou remízou.

Hodnocení vedoucího mužstva: Na rozdíl od minulého zápasu nám dnes podstatně lépe fungovala obrana (kromě výpadku ve druhé polovině prvního poločasu). Opět nás hodně podržel brankář, jehož hostování se jeví jako velmi dobrá investice. Je škoda, že jsme nepřidali druhý gól, ale i domácí měli šancí dost a vyhrát mohl každý z týmů. Domácí mají velmi zkušený tým složený především ze starších hráčů Chotěboře. A domácí malé hřiště jim velmi vyhovuje a body se odtud odvážejí jen zřídka. I proto jsem na rozdíl od minulého domácího zápasu s bodem spíše spokojen.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář