Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Nové Vsi u Světlé naše série skončila

25. 10. 2015

Do utkání, které se hrálo na hřišti spíše připomínajícím louku s nánosy listí, kterého především v rozích šestnáctky bylo až po kotníky (domácí nebyli schopni vzít sekačku a listí posbírat) jsme nastoupili v poměrně silné sestavě.

První poločas jsme hráli z kopce a díky tomu, že domácí spoléhali na pevnou obranu, ze které nakopávali míče dopředu a čekali, co tam s tím Závorka provede, jsme získali územní převahu. Přesto jsme se do nějakých větších šancí nedostávali, kombinace tentokrát dost vázla. Za zmínku stojí průnik Marka Pleskače, který domácí hasili na poslední chvíli odkopem na roh. Povedenou střelu na bránu domácích vyslal i Martin Klimeš, ale domácí brankář dobře zasáhl. Domácí si vytvořili šance až na konci poločasu, ale podržel nás brankář, který se vyznamenal především při nebezpečné střele z hranice šestnáctky.

Od začátku druhého poločasu domácí zvýšili tempo a začali nás přehrávat. Ve dvou jejich šancích je ale pěkně vychytal náš brankář. Přesto stupňující se tlak domácích přinesl několik rohů a ty rozhodly zápas. Z levé strany je zahrával Závorka a lze říct, že je kopal velmi dobře na zadní tyč. Po prvním rohu a hlavičce domácího obránce zachránil ještě Pavel Losenický, ale ani pak jsme se nepoučili a druhý stejně kopnutý roh už dokázal domácí hráč tělem dostat do brány. A zanedlouho přišla stejná situace a opět nepokrytý domácí hráč hlavičkou zvýšil. Do konce zápasu jsme se snažili ještě s výsledkem něco udělat, ale kombinace nám tentokrát velmi vázla a tak jsme si v podstatě ve druhém poločase nevytvořili vyloženou šanci, zůstalo jen u náznaků. A tak domácí dovedli zápas v klidu k vítězství, které si za výkon ve druhém poločase zasloužili. Jen škoda, že jsme jim k tomu nedisciplinovaností při bránění standartních situací dost pomohli.

Hodnocení vedoucího mužstva: Je jasné, že každá série musí jednou skončit, přesto si myslím, že dneska se tady bodovat mohlo. Ale fakt jsme neměli svůj den a výkon byl takový ospalý. Ale nedá se nic dělat, je třeba zvednout hlavu a soustředit se na příští týden a zápas doma s Dolním Městem, abychom úspěšně uzavřeli celkem povedenou podzimní část a nezkazili si dojem z ní.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář