Jdi na obsah Jdi na menu
 


V pouťovém domácím utkání jsme zklamali

23. 8. 2011

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, Olda Mazánek, Pavel Mazánek, Michal Pecha - Jakub Benc ( 80. Honza Pleskač), Martin Ptáčník (70. Roman Hospodka), Luboš Sobotka, Vláďa Pleskač - Martin Pátek (65. Tomáš Polreich), Lukáš Souček

Do pouťového utkání, které se hrálo za pěkného počasí  před návštěvou téměř 200 diváků, jsme nastoupili v kompletní sestavě posíleni o hostujícího Luboše Sobotku. Velezkušený tým hostů nebyl snadný soupeř a během první čtvrthodiny se hrál vyrovnaný fotbal bez větších šancí na obou stranách. Poté udeřilo u branky hostí, když se po přímém kopu prosadil zblízka obránce Michal Pecha a vstřelil náš první gól. U toho nezůstalo, po pěkné kombinaci po levé straně se na hranici šestnáctky do míče opřel Vláďa Pleskač a vymetl horní růžek branky hostů. Poté jsme bohužel polevili a přenechali iniciativu hostům. Ti ji posléze využili, když po levé straně pronikl jejich hráč do brankoviště a jeho střelu náš brankář vyrazil pouze do  Michala Pechy, od něhož se míč odrazil do brány. Poté jsme opět začali hrát my a vytvořili si 2 stoprocentní šance. Po pravé straně pronikl Martin Ptáčník a v rohu pokutového území byl sražen, bohužel velmi slabý rozhodčí nepochopitelně situaci vytáhl za hranici šestnáctky. I přesto jsme si po následném přímém kopu vytvořili stoprocentní šanci, bohužel ani jeden ze 3 hráčů, kolem nichž míč prošel, ho nebyl schopen dopravit do brány. Ani další velká šance úspěchem neskončila a tak jsme šli do kabin pouze s jednobrankovým náskokem.

A to, že nás neproměněné šance budou mrzet, se potvrdilo hned po přestávce, když hosté s věkovým průměrem téměř o 10 let vyšším než my, začali naše nervózní hráče přehrávat a dostávali se do šancí. V první tutovce ještě zblízka přestřelili, ale po rohu se již na zadní tyči prosadil hlavou jejich nepokrytý hráč. A zanedlouho jsme dostali šach-mat, když po naší chybující pravé straně prošel jejich hráč, náš brankář jeho střelu zablokoval, ta se však odrazila k útočníkovi, pro něhož nebylo složité dopravit míč do naší odkryté brány. Poté jsme sice převzali iniciativu, bohužel jsme se utápěli v nervozitě a nepřesnostech. Nějaké pološance jsme si ještě do konce zápasu vypracovali, ale zkušený soupeř si své vítězství s přehledem ubránil. 

Hodnocení vedoucího mužstva:  Dneska jsme si nevybrali zrovna šťastný den, porážka před tak velkou návštěvou mrzí dvojnásobně. Hráči si vybrali nováčkovskou daň, pod tlakem byli zbytečně nervózní a opět jsme klasicky doplatili na neproměňování šancí. Nicméně je to třeba hodit za hlavu a soustředit se na další zápasy, nic není ztraceno a kvalitu mužstva máme na tuto soutěž, myslím, dost dobrou. Příští týden hrajeme v Okrouhlici, což je těžký soupeř, ale doufám, že jsme si svou porci smůly už vybrali, a nějaké body odtamtud přivezeme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář