Jdi na obsah Jdi na menu
 


V pouťovém utkání jsme nedokázali vstřelit gól

26. 8. 2017

Pouťové utkání se hrálo za velmi teplého počasí a za velké účasti diváků. Nám bohužel ze základní sestavy chyběli David Šumpich a Martin Klimeš, přítomni nebyli ani hráči z lavičky Petr Rakušan a Zdeněk Benc.

Hosté měli stejně jako my plný počet bodů a přijeli jako velmi fotbalový tým, který nepostrádal zkušenost v podobě bývalých hráčů A mužstva se zkušenostmi z krajských soutěží a bylo tam i několik mladých běhavých hráčů. A i když naši hráči se tentokrát povětšinou na páteční zábavě drželi zpátky, první poločas měli nepochybně více ze hry Habry. V první půli vyhráli na šance 6 : 2. Naštěstí jejich muška byla většinou dost vychýlená a i z dobrých pozic jak hlavou tak nohou naší bránu netrefovali. Je třeba říct, že i když si určitě vedení za první poločas zasloužili, pomohly jim k němu dva momenty. V prvním nehorázně slabý rozhodčí upřel našemu týmu jednoznačnou výhodu, kdy mohli dva naši hráči postupovat sami na brankáře a pískl nic neřešící faul na půlce. Druhá vedla ke gólů hostů, když odkop Lukáše Součka zpracoval útočník hostů rukou a po pravém křídle postupoval k brance, kde nahrál ještě lépe postavenému hráči a ten již měl úlohu velmi snadnou. Chvíli před přestávkou po pěkné přihrávce Martina Grona spálil velkou šanci Jakub Tlustý, který sám před brankářem netrefil bránu. 

Do druhého poločasu jsme nastoupili mnohem lépe a už v první minutě se ocitl sám před brankářem Marek Pleskač, ale ani nadvakrát ho nedokázal překonat. Netrvalo dlouho a po pěkné kombinaci uháněl sám na bránu Luboš Sobotka, ale ani on na brankáře nevyzrál. A do třetice v podobné situaci neuspěl ani Jakub Tlustý, který tentokrát zkusil brankáři udělat kličku, ale ten byl opět perfektní. Po rohovém kopu se ocitl sám před bránou Martin Gron, ale v jasné pozici hlavou netrefil. S postupujícím časem za horkého počasí naše převaha postupně opadla a i Habry se několikrát dostaly do rychlého protiútoku, ale ani jejich hráči dlouho nemohli rozhodující branku přidat. Rozhodla až individuální chyba našeho stopera, který si v pozici posledního hráče dovolil kličku, na kterou mu útočník neskočil a sám před brankářem se už nemýlil. Potom se už jen zápas dohrál a hosté si v zápase, kterému by asi víc slušela remíza odvezli všechny body. 

​Hodnocení vedoucího mužstva:​ Je to škoda, pouťová porážka před velmi pěknou diváckou kulisou mě hodně mrzí. Já bych za mnohem spravedlivější považoval remízu, v prvním poločase byli lepší hosté, ve druhém my. Ale fotbal se hraje na góly a ty jsme my prostě nedali. Takže hlavu vzhůru, příští týden jedeme do Leštiny a i když tam se nám většinou nedaří, je to třeba protrhnout a přivést odtud nějaké body.

Ještě bych se rád vrátil k výkonu rozhodčího. Nevím, co tento člověk sleduje tím, že se snaží pískat, ale na okrese zřejmě mimo vedení OFS každý člověk, co se motá kolem fotbalu ví, že na to nemá. A to, že v tom pokračuje, svědčí o naprostém nedostatku sebereflexe, ale tu takoví lidé prostě nemají. Já nechci na rozdíl od některých hráčů tvrdit, že on způsobil naši porážku, první poločas nebyl dobrý a ve druhém jsme naše šance zahodili. Ale jeho výkon byl tristní na obě strany, situace obracel, běžné souboje pískal jako fauly, jindy naopak fauly neodpískal. Prostě něco děsného a jeho schopnost udělat si na hřišti autoritu je nulová. Já pevně doufám, že už nás nikdy pískat nebude a udělám vše, co bude v mých silách, aby se tak nestalo. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

rozhodci

(nn2, 28. 8. 2017 0:16)

vsichni vime ze je bohunek je idiot a nemeje se a piska jak mu to prijde pod ruku a na mysl, al epustit rouhodciho jeho urovne na poutoavy azaroven zapas o prvni midto je ubohost. Panove nahoree v OFS delaji vse proto aby ten fotbal zneprijemnili jak divakum tak i hracum!!!!