Jdi na obsah Jdi na menu
 


V přestřelce v Mírovce jsme udělali další krůček k postupu

19. 5. 2013

Utkání v Mírovce jsme začali poněkud ospale a první čtvrthodinu měli více ze hry domácí, ale ani oni si žádnou velkou šanci nevytvořili. První gól zařídil náš stoper Pepa Toma, který se vydal na výlet k brance domácích, prošel jejich obranou a překonal i brankáře. Jeho střela však byla málo důrazná a domácí obránce by ji stačil před čarou vykopnout. V tom mu ale svým důrazem zabránil Martin Šumpich a vstřelil tak první gól utkání. Bohužel zanedlouho po chybě naší obrany se ocitl před naší brankou domácí hráč Zacha a tváří v tvář našemu brankáři se nemýlil. Vyrovnaný stav ale netrval dlouho. Po centru Radka Klementa z levé strany uklidil míč do brány zcela nepokrytý Pepa Toma. Další gól přidal z penalty po zákroku domácího kapitána sám faulovaný Roman Zeman. A zanedlouho stejný hráč vystřelil z hranice šestnáctky a tečovaný míč skončil v domácí brance. V této fázi utkání nám to tam padalo opravdu neuvěřitelně a do přestávky zvýšil náš náskok Radek Klement po krásné uličce od Martina Šumpicha.

Zanedlouho po přestávce jsme zvýšili náš náskok na 6:1, když se trefil v poločase střídající Kuba Benc. Poté se brankostroj trochu zastavil, ale naše ofenzíva pěknými kombinacemi dále domácím pěkně zatápěla. Bohužel přišly dvě chybné rozehrávky na naší polovině, které dostaly domácí do hry. První chyba ještě gólem neskončila, ale při druhé domácí hráč Benda pěkně přeloboval našeho brankáře a snížil. V 70. minutě se dostal do hry i náš náhradní brankář Tomáš Mrtka a hned na začátku se blýskl pěkným zákrokem proti nebezpečné střele domácích. Přesto ani on neudržel čisté konto, když se po rohu trefil hlavou neobsazený domácí hráč Malinský. Skóre uzavřel svým druhým gólem Radek Klement, když po dlouhém sóle zahrál domácímu brankaři "na housle".

Trenér Petr Veselka: "Pro domácí je výsledek hodně krutý. Zdaleka skóre zápasu neodpovídá naší předvedené hře. Hráli jsme dobře posledních patnáct minut prvního poločasu. Jinak to nemělo s fotbalem nic společného. Měli jsme štěstí, že nám pomalu každá střela skončila gólem. Na klukách je vidět zbytečná nervozita. Naopak fotbal si teď musíme užívat." 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář