Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Rozsochatci jsme ziskem bodu potvrdili náš postup

Sestava: Tomáš Mrtka - David Kubát, Olda Mazánek, Roman Hospodka, Michal Pecha (80. Standa Harvalík) - Jakub Benc, Pavel Mazánek, Lukáš Souček, Vláďa Pleskač - Martin Pátek (60. Honza Pleskač), David Bříza (70. Karel Dvořák)

Do utkání jsme vstoupili s postupem v kapse a na hráčích byly patrny (obzvlášť ve druhém poločase) dozvuky sobotních oslav. Některé z tradičních opor do tohoto zápasu nezasáhly (Ptáčník, Polreich, Krejdl, Kytka), příležitost dostali hráči, kteří toho odehráli méně. V prvním poločase se hrál otevřený fotbal se šancemi na obou stranách, ale žádná z nich dlouho ke gólu nevedla zásluhou brankářů i nepřesnosti střelců. V našem týmu největší příležitost zahodil David Bříza, když z 5m přestřelil branku. První gól domácích přišel po čistokrevném vlastenci Oldy Mazánka, který srazil centr z pravé strany za bezmocného brankáře. I potom se šance střídaly na obou stranách, přímý kop Bílka náš brankář pouze vyrazil, dorážku však pokryl. V naší šanci prošel středem Pavel Mazánek, ale v poslední chvíli jeho střelu zblokoval domácí obránce. K vyrovnání došlo asi 10 minut před přestávkou, když si na vápně zkušeně zpracoval míč Lukáš Souček a po zemi prostřelil domácího brankáře.

Zatímco v prvním poločase bych to odhadoval na šance tak 7:4 pro domácí, ve druhém poločase už naši hráči nestačili a domácí si vytvářeli šance jako na běžícím páse (můj odhad tak 12:3). Naštěstí v naší brance stál takřka nepřekonatelný Tomáš Mrtka (a samozřejmě i kus štěstí, to k tomu patří). Zdeňkem Bílkem perfektně kopnutý přímák vyrazil na tyč, dorážku pokryl také. Za nás se v dobré šanci ocitl David Bříza, ale trefil pouze nohy domácího brankáře. Domácí nás nadále tlačili, ale v dalších šancích netrefovali naší bránu, trefovali naše obránce nebo skvěle zasahoval náš brankář. A když už Zdeněk Bílek dal gól, tak předtím si míč zpracoval rukou a tudíž neplatil. I my jsme mohli dát gól, když domácí obránce v pokutovém území po kličce zkosil Lukáše Součka, ale tradičně tragický rozhodčí Mošner, který se z půlky pohne maximálně 10m nenašel odvahu písknout proti domácím penaltu. Protože i další velké šance domácích pochytal náš brankář, dospěl zápas k remíze, kterou z našeho hlediska hodnotím jako šťastnou a nezaslouženou.

Hodnocení vedoucího mužstva: V tomto zápase můžu ze všech hráčů pochválit jediného brankáře Tomáše Mrtku, který podal výkon, na jaký asi hned tak nezapomeneme ani my, ani Rozsochatec. Kdyby v tomto zápase šlo o postup, asi bych tady napsal mnoho kritických slov na adresu ostatních hráčů, ale pod dojmem postupu se mi nějak nechce.                                                                      

Tak napíšu klady:   - neprohráli jsme, nechali jsme vyniknout našeho brankáře, nikdo se nezranil (alespoň doufám), Lukáš Souček nepřišel o svůj náskok v tabulce střelců (dal 1 gól stejně jako Bošacký).

A zápory: -výkon nebyl dobrý, divákům, kterých z Bělé přijelo hodně jsme toho moc neukázali.

Příští týden zakončíme naši postupovou sezónu doma proti Libici a chci, abychom ji zakončili vítězně, kvůli sobě a hlavně kvůli divákům. Tak doufám, že hráči přistoupí k zápasu zodpovědně a po vítězství se všichni pěkně vožereme. 

                             

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

...

(Obránce který zkosil Lukáše, 13. 6. 2011 20:49)

Gratulace k postupu, ať se daří.

Re: ...

(Admin, 13. 6. 2011 22:46)

Díky, budeme se snažit