Jdi na obsah Jdi na menu
 


V Tisu jsme prohráli díky výpadku v 1.poločase

1. 6. 2014

V Tisu jsme nastoupili  ve vítězné základní sestavě z minulého týdne a prvních 10 minut jsme měli více ze hry. Vytvořili jsme si i dvě šance, v první neuspěl Martin Šumpich a ve druhé trefil pěknou střelou z hranice vápna Marek Pleskač dokonce tyč. Opět se potvrdilo pravidlo "nedáš - dostaneš" a po 12 minutách se domácí dostali do naší šestnáctky, kde nešťastně fauloval jejich hráče Standa Harvalík. Zkušený Jindra Veselý se samozřejmě z penalty nemýlil. Od toho okamžiku na naše hráče padla deka, místo hraní se začali hádat a gól naopak vlil sílu do žil domácích. Zanedlouho kopali roh a střelu (nebo přihrávku?) nešťastně tečoval do naší brány David Šumpich, který chvíli předtím vystřídal zraněného Martina Pátka. Další smůlu jsme si vybrali zanedlouho, když po špatně zahraném autu na půli domácích jejich hráči podnikli rychlý protiútok a centr si před hráčem hostů opět nešťastně srazil do brány David Šumpich. A mohlo být ještě hůř, naštěstí osamocený Jindra Veselý naši bránu přestřelil a další střelu špičkou nohy vyrazil mimo bránu Zdeněk Rýdl. Potom náš trenér trochu pozměnil rozestavení a do poločasu jsme snížili, když střelu "smolaře" Davida Šumpicha domácí brankář pouze vyrazil a David Bříza, který se posunul z pozice stopera do útoku ji vrátil do sítě.

Ve druhém poločase jsme se snažili ještě s utkáním něco udělat, ale opět jsme si vybrali jistou dávku smůly, když po 10 minutách střídal zraněného Tomáše Polreicha ne zcela zdravý Roman Hospodka a ten si po 10 minutách obnovil zranění a musel ho střídat Jarda Lébl. To už jsme prohrávali opět o 3 góly, když se po kombinaci pěkně trefil jejich hráč z hranice šestnáctky. Přesto na rozdíl od prvního poločasu hráči bojovali a podařilo se jim snížit, když centr Martina Klimeše nekompromisně uklidil do sítě Mára Pleskač. I dál jsme měli o něco více ze hry, ale domácí pozorně bránili a mnoho velkých šancí jsme si vypracovat nedokázali. V největší z nich pěkně prošel David Bříza a jeho střílená přihrávka (?) prošla těsně vedle tyč, aniž ji někdo stačil usměrnit do sítě. Zápas se nám podařili zdramatizovat až dvě minuty před koncem, kdy se podruhé trefil David Bříza. Bohužel na další gól už zbylo příliš málo času a tak jsme prohráli zápas, ve kterém jsme se opět z větší části porazili sami. 

Trenér Martin Ptáčník: Naše výkony jsou proměnlivé jako dubnové počasí. Po minulém utkání jsem věřil, že z Tisu bez bodů neodjedeme. Ale za to, co hráči ukázali v prvním poločase jsme si je vůbec nezasloužili. Po přestávce už to bylo o dost lepší, ale pak už se s tím utkáním těžko něco dělá, když prohráváš o 3 góly a ještě ti ani moc nepřeje štěstí. Doufám, že v Pohledu hráči naváží na druhý poločas a nezopakují výkon z prvního.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář