Jdi na obsah Jdi na menu
 


V utkání s Leštinou B jsme potvrdili roli favorita

12. 9. 2015

V utkání s posledním týmem tabulky jsme postrádali Luboše Sobotku, Honzu Pleskače a Vláďa Pleskač přijel až na druhý poločas. Naopak po delší době nastoupil Martin Šumpich a podal velmi dobrý výkon.

Před začátkem utkání jsme popřáli našemu historicky nejlepšímu střelci Lukášovi Součkovi k jeho 30. narozeninám. Od začátku utkání jsme měli více ze hry a už v druhé minutě se pískala penalta v náš prospěch, když se Petr Rakušan šikovně v šestnáctce uvolnil a hostující obránce ho fauloval. Nařízenou penaltu Martin Pátek bezpečně proměnil. Poté se hra vyrovnala, ale více příležitostí jsme si vytvořili my. Střelu Radka Klementa zpoza šestnáctky vyrazil brankář nad břevno. Další naši branku vstřelil Martin Šumpich, který u tyče dorazil přihrávku (nebo střelu) Petra Rakušana. A před přestávkou jsme udeřili potřetí, když střela (nebo přihrávka) Marka Pleskače zapadla přesně k tyči. Hosté si za první poločas žádnou velkou šanci nevytvořili a jejich centry a nákopy spolehlivě vyřešil náš brankář.

I ve druhém poločase jsme pokračovali v náporu a vytvořili si několik velmi dobrých šancí na zvýšení náskoku. Ale Martin Pátek mířil těsně vedle a Martin Šumpich neuspěl ani z první (zblokována) ani z opakované střely (vedle). Krásnou akci předvedl Mára Pleskač, ale poté co prošel přes několik hráčů, zamířil jen doprostřed brány, kde stál brankář. A tak se mohl naplnit zákon nedáš, dostaneš. Po sérii střídání se do té doby bezzubí hosté dostali v posledních 10 minutách do několika velmi dobrých šancí. Ale dvakrát dobře zakročil náš brankář a Leština pohrdla i penaltou, kterou jejich hráč kopl nad. A když po následném rohu hlavičkoval jejich hráč vedle, skončil zápas naší zaslouženou výhrou, i když trenér nebyl s naší hrou úplně spokojen.

Hodnocení vedoucího mužstva: Jsem rád, že se nám podařilo potvrdit roli favorita a potvrdit body dovezené ze Šlapanova. Je pravda, že výkon nebyl bůhvíjaký a především absence Luboše Sobotky byla znát. Nicméně body jsou doma a to je podstatné. Ale v příštím kole jedeme na půdu velkého favorita do Chotěboře a tam by takový výkon rozhodně nestačil. Tak doufám, že se hráči kousnou a trenér stanoví správnou taktiku, abychom to favoritovi co nejvíc znepříjemnili.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář