Jdi na obsah Jdi na menu
 


V utkání s Tisem B jsme udělali důležitý krok k záchraně

6. 6. 2015

K utkání, které se hrálo za úmorného vedra jsme nastoupili  ve stejné sestavě, v jaké jsme odehráli většinu zápasu v Dolním Městě. I hosté si byli vědomi důležitosti a proto přijeli posíleni o 4 hráče, kteří v minulém týdnu nastoupili za A-mužstvo.

Začátek utkání nám vyšel jak z pohádky, už ve druhé minutě se po pěkné kombinaci Radka Klementa a Luboše Sobotky trefil nechytatelně Martin Pátek. A v šesté minutě jsme vedli o 2 branky, když se po dlouhém autu, chybě hostující obrany a zaváhání brankáře trefil hlavou Vláďa Pleskač. Poté se hrál víceméně vyrovnaný zápas a i hosté si během prvního poločasu vytvořili dvě dobré šance, ale branka jim byla příliš nízká. I my jsme tam měli několik nadějných protiútoků, ale úplně stoprocentní šance se z nich nezrodily.

Ve druhém poločase pokračoval bojovný a vyrovnaný fotbal. My jsme zvýšili na 3 :0, když se na podporu útoku vysunul vpřed Standa Harvalík a na jeho nenápadnou střelu k tyči brankář hostů vůbec nezareagoval. Bohužel pod dojmem pohodového vedení naši hráči přestali hrát a po opakovaném rohu hostí jejich záložník vystřelil za hranicí šestnáctky a náš brankář uviděl přes hradbu těl míč až na poslední chvíli a už ho nestačil zkrotit. A zanedlouho (asi v 71. minutě) bylo ještě hůř, když nepovedený centr přeloboval Lukáše Součka a zapadl do naší brány. V té chvíli na naše hráče padla deka, začali se bát o výsledek a následujících 10 minut opravdu zavánělo průšvihem. Hosté nás přitlačili a snažili se o vyrovnání. Naštěstí i jim už docházely síly a posledních 10 minut utkání už jsme si výsledek pohlídali a urvali velice důležité body. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář