Jdi na obsah Jdi na menu
 


V úvodním utkání jsme vybojovali vítězství

9. 8. 2013

Utkání se hrálo netradičně v pátek navečer a po vlně veder se výrazně ochladilo. Obě mužstva nastoupila bez několika hráčů základního kádru (u nás to byli Rýdl, Šumpich, Polreich, Lukáš Souček, Jakub Benc). První poločas začal opatrně, nikdo nechtěl udělat chybu. Opticky měli více ze hry hosté, ale ani oni se do velkých šancí nedostávali. Přesto první větší šanci měl Keřkov, ale nebezpečnou střelu pokryl náš brankář. Poté jsme dali gól my, ale uznán nebyl pro ofsajd, který viděl jenom hostující pomezní (byl poněkud pod parou, tak mu asi bílá myška zakryla výhled). Na druhé straně se dostával do šance hostující útočník a zákrok našeho stopera zaváněl penaltou (i když trefil jako první míč). Zřejmě v rámci kompenzace nepískl rozhodčí ani penaltu pro nás po jasné ruce domácího hráče v šestnátce. A tak se do kabin šlo za bezbrankového stavu.

Hned po přestávce se do děje utkání vložily naše nové posily, Martin Ptáčník se pěkně na pravé straně uvolnil a jeho centr uklidil hlavou do sítě důrazný David Bříza. Poté hosté přidali a musel se ukázat i náš brankář, který spolehlivě chytil jejich nebezpečnou střelu. Naštěstí po další hezké přihrávce Martina Ptáčníka vstřelil zblízka uklidňující gól Petr Benc. Hosté v závěru utkání snížili, když se zpoza šestnáctky pěkně trefil Tomáš Marinec. Závěr utkání ovlivnila situace, kdy hostující hráč bezdůvodně napadl Petra Bence, ten oplácel a na přímluvu nalitého hostujícího pomezního byl vyloučen pouze náš hráč (můj názor je, že měli jít ven oba). Poté se ještě hostující hráči snažili vyrovnat, ale my jsme si závěr utkání s přehledem pohlídali.

Trenér Petr Veselka: "První poločas nebyl podle našich představ. Soupeře jsme pustili do několika ošemetných situací. Za druhý poločas jsme si výhru zcela zasloužili. V týmu vynikli Mrtka, Bříza a Ptáčník. Dlouho jsem neviděl takto řízený zápas. Dáme jasný gól, rozhodčí mi o poločase řekne, že chyboval. Jeden pokutový kop vytáhne z vápna, druhý nepískne vůbec a na konci zápasu vyloučí hráče za zákrok, který sám neviděl a dal na pomezního, který byl nalitej. Tomu přestávám rozumět."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář