Jdi na obsah Jdi na menu
 


V zápase s Věžnicí B jsme získaným bodem potvrdili záchranu III.třídy

20. 6. 2015

Posledního utkání v sezóně jsem se nemohl bohužel z pracovních důvodů zúčastnit, proto předkládám pouze zprostředkovaný popis.

K utkání jsme nastupovali s jistotou, že i remíza nám stačí k záchraně ve III. třídě bez ohledu na výsledek utkání Tisu B v Keřkově. Ale i Věžnice, které už o moc nešlo přijela v silné sestavě (její áčko zakončilo sezónu už před týdnem). A Věžnice vstoupila do utkání lépe a během prvních 10 minut nás dvakrát výrazně podržel náš brankář. Poté se hra vyrovnala, ale do vedení šli přesto v 27. minutě hosté. Naštěstí zanedlouho vyrovnal Jirka Zvolánek. Za zmínku v prvním poločase ještě stojí bomba míčem do obličeje, kterou schytal Martin Pátek a otřesený musel být vystřídán.

Druhý poločas se hrál za deště a hosté opět strhli vedení na svou stranu. Ale asi v 65. minutě vybojoval míč v pokutovém území Mára Pleskač a opět srovnal. Hosté ale stále bojovali a do třetice překlopili vývoj na svojí stranu. A navíc ještě trefili břevno naší brány. Ale naši hráči nesložili zbraně a dokázali i potřetí vyrovnat, když se z přímého kopu trefil v 82. minutě Luboš Sobotka. Zbytek utkání už se dohrál bez větších šancí a my jsme si po nepříliš povedené sezóně zajistili účast ve III. třídě i pro příští ročník. A tato účast nakonec byla potvrzena i vítězstvím Keřkova nad Tisem B v souběžně hraném utkání.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář