Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ve vyrovnaném utkání v Jeřišně jsme těsně prohráli

7. 8. 2016

K utkání jsme odjeli oslabeni o Martina Klimeše, Martina Šumpicha a Tomáše Polreicha. Neodjeli ani někteří hráči z lavičky a to se ukázalo jako problém, protože už po necelých 20 minutách jsme za zdravotních důvodů museli střídat Pavla Rosického a ještě do poločasu se zranili Martin Pátek, kterého jsme také museli nahradit a Luboš Sobotka, ale za toho už jsme náhradu neměli a tak musel se sebezapřením zápas dohrát.

První poločas jsme hráli z kopce a už po pár minutách se do dobré šance dostal Luboš Sobotka, ale jeho střelu dobře zneškodnil brankář domácích. A zanedlouho stejný hráč trefil tyč branky Jeřišna. Poté se i domácí dostali do dvou dobrých šancí, ale i díky nedůraznému zakončení nechali vyniknout našeho brankáře. I nadále se hrál otevřený fotbal a šancí přibývalo na obou stranách. Ale nejlepšími hráči obou týmů byli brankáři a když už se nám podařilo domácího brankáře překonat, opět ho zachránila tyč. Bohužel nedlouho před přestávkou se domácí dostali do vedení, když v situaci, kdy jsme byli oslabeni o 2 hráče (zraněný Martin Pátek ještě nebyl vystřídán a Luboš Sobotka ležel na zemi) nás přečíslili a polostřelu -  polopřihrávku na zadní tyči dorazil do brány nekrytý útočník.

Po poločase pokračoval celkem solidní fotbal, my jsme se snažili o vyrovnání, domácí spoléhali na rychlé protiútoky. Ale opět vynikli oba brankáři, kteří dokázali zneškodnit všechny šance. Naše největší šance se narodila po standartní situace, když si dobře do vápna naběhl obránce Martin Kolář, bohužel jeho hlavička bránu netrefila. Ani domácí své šance nevyužili a tak zápas skončil jejich hubenou výhrou.

Hodnocení vedoucího družstva: ​Je trochu škoda, že jsme dneska alespoň bod z Jeřišna neodvezli, myslím, že herně bychom si ho zasloužili. Ale štěstí nám moc nepřálo, zranění bylo dost a lavička dnes nebyla dostatečně silná. Je to škoda, že s námi dneska někteří hráči nejeli, letos může střídat 5 hráčů a i vzhledem k situaci dnes mohli dostat pořádnou porci minut. Za týden hrajeme doma s Věžnicí B, tak doufám, že nastoupíme v solidní sestavě a body zůstanou doma.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář