Jdi na obsah Jdi na menu
 


Velikonoční domácí zklamání

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, David Bříza, Roman Hospodka, Michal Pecha - Jakub Benc, Pavel Mazánek, Martin Ptáčník (80. Standa Harvalík), Vláďa Pleskač - Lukáš Souček, Tomáš Polreich (65. Honza Pleskač)

Velikonoční utkání jsme začali velkým náporem. Po standartních situacích jsme vytvořili mnoho závarů v pokutovém území hostů a gól často visel na vlásku. Bohužel jsme žádnou z těchto tutovek nedokázali využít a po 20 minutách se náš tlak otupil. A platilo otřepané nedáš, dostaneš. Po sporné situaci u postranní čáry, kdy většina hráčů reklamovala out, asistent rozhodčího ho neodmával a kolem našich stojících hráčů se prohnali 2 hráči hostů a ve vápně musel zatáhnout za záchranou brzdu náš obránce. Hosté se z penalty nemýlili a na naše hráče padla z pocitu křivdy deka. Vývoj střetnutí se zcela obrátil a po zbytek poločasu byla Maleč lepším mužstvem. Po přímém kopu z rohu velkého vápna hostující hráč využil špatného postavení našeho brankáře a trefil se ke vzdálenější tyči.

Do druhého poločasu nastoupilo naše mužstvo s větším elánem a Maleč s cílem ubránit vítězství a spoléhat na brejky. Hned na začátku po faulu na Lukáše Součka snížil z penalty Pavel Mazánek a zdálo se, že bychom mohli ještě s výsledkem něco udělat. Ale přes úpornou obranu Malče, která naše hráče zdvojovala a někdy i ztrojovala jsme se do šancí dostávali jen těžko. A když už nějaká přišla, tak jsme ji nevyužili. V největší naší šanci se ocitl důrazný Honza Pleskač, bohužel bránu hostů z několika kroků přestřelil. Hosté hrozili hlavně z brejků, ale kromě jedné větší šance už dopředu také nic nevymysleli.

Hodnocení vedoucího mužstva: Trochu nám ta prohra zkazila Velikonoce, ale nedá se nic dělat. Doplatili jsem na neproměnění několika tutovek z úvodu zápasu. Kdybychom ve 20. minutě vedli zaslouženě 2:0, tak by pak utkání získalo jiný ráz. Bohužel se tak nestalo a těžce jsme na to doplatili. Nemá smysl věšet hlavu i naši konkurenti ztratili a vypadá to, že letos bude IV. třída vyrovnaná, jako už dlouho ne. Je třeba se zvednout, potrénovat a dobře se připravit na zápas v Keřkově. Pokud bychom i tam ztratili body, tak by už naše situace byla kritická. Tak doufám, že se to nestane.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

doplnění

(TJ, 25. 4. 2011 12:15)

Zapomněli jste poznamenat, že ten asistent co nemávl aut (který nebyl) byl Váš domácí a ukřivdění se mohli cítit hosté, že nebyl za brzdu zatahující obránce vyloučen (nedostal ani žlutou). A také Vám tam vypadlo, že po faulu více jak metr před vápnem byla nepřesným sudím odpískána penalta zřejmě jako jakási kompenzace.

Re: doplnění

(admin, 25. 4. 2011 23:27)

O autu se hádat nebudu, ze svého postavení jsem to dost dobře neviděl. Každopádně to byla chyba našich hráčů, měli hrát dál. A pokud ta penalta byla jako kompenzace, tak jako kompenzace za faul v 1. poločase, kdy to Kutil naopak vytáhl z vápna ven.