Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Chotěboře si vezeme porážku

12. 4. 2015

V Chotěboři nám chyběl pouze Lukáš Souček (zdravotní důvody),

Od prvních minut měli více ze hry domácí a svoji převahu zúročili asi po 10 minutách, když centr z pravého křídla se dostal až ke špatně obsazenému  domácímu hráči a ten se zblízka nemýlil. My jsem zanedlouho mohli srovnat, ale pěknou střelu Lukáše Bény z trestného kopu vyrazil domácí brankář.  I nadále měli domácí ve středu pole převahu, nicméně i my jsme se dostali dvakrát do nadějného útoku, bohužel finální přihrávka byla v obou případech nedobrá. A tak domácí trestali, když jejich hráč měl na šestnáctce příliš mnoho času a trefil se přesně k tyči. Těsně před přestávkou šel po chybě domácí obrany sám na brankáře Radek Klement, ale trefil pouze jeho nohy.

Po přestávce jsme zahájili náporem a zanedlouho se dostal do velké šance opět Radek Klement, ale ani tentokrát neuspěl. Po hodině hry jsme pro oživení hry vystřídali 2 hráče, ale zanedlouho se zranil jeden z našich nejlepších hráčů Pavel Rosický a tak jsme museli využít i třetí střídání. A vzápětí jsme po chybě brankáře dostali i třetí gól. Pak už se utkání pouze dohrávalo a náš brankář chytil několik dobrých šancí domácích. V samém závěru utkání jsme si i my vypracovali šanci, ale naši hráči ji opět nevyužili. A tak jsme ani ve druhém utkání nedokázali vstřelit gól.

Hodnocení trenéra Martina Ptáčníka: Domácí byli herně lepší, ale zápas rozhodla hlavně jejich efektivita, když v první půli dali ze tří šancí dva góly a my ze stejného počtu ani jeden. Ani po přestávce se nám snížit nepodařilo a s postupujícím časem docházely i fyzické síly. Mrzí mě zranění Pavla Rosického, to je náš klíčový obránce, doufám, že se dá co nejdřív dohromady. Příští týden hrajeme první utkání doma a tam je opravdu potřeba vyhrát, jinak se bude naše situace dále komplikovat. Tak doufám, že se k tomu hráči postaví čelem.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář