Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Dolního Města si vezeme důležité vítězství

31. 5. 2015

K zápasu do Dolního Města jsme odjeli bez nemocného Marka Pleskače, Martina Ondráčka a zraněného brankáře Pavla Losenického. Toho v brance zastoupil útočník Lukáš Souček a své role se ujal opravdu výborně a spolu s autorem gólu a dvou gólových přihrávek Jirkou Zvolánkem a střelcem dvou gólů Martinem Pátkem se stal nejlepším hráčem zápasu.

Ze začátku zápasu se oba týmy jen oťukávaly, ale s postupem času začaly přicházet šance. Střelu domácích pěkně vyrazil náš brankář, stejně úspěšný byl i gólman domácích proti prudké střele Luboše Sobotky. Domácí šli do vedení po dobře zahraném rohovém kopu, když na malém brankovišti hlavičkoval trestuhodně neobsazený hráč. Zanedlouho mohl vyrovnat po brejku Jirka Zvolánek, který obešel i brankáře, bohužel levou nohou trefil pouze tyč. Do konce prvního poločasu se hrál poměrně vyrovnaný zápas, i když domácí měli o něco víc nadějných situací, naštěstí buď zasáhl náš brankář, nebo je nedokázali dotáhnout do konce.

Zanedlouho po přestávce jsme vyrovnali, když důrazný Vláďa Pleskač vybojoval na levé straně míč a přihrávkou pod sebe našel Jirku Zvolánka, který se trefil přesně k tyči. Nerozhodný stav dlouho nevydržel, po dalším centru našel Jirka Zvolánek na malém vápně osamoceného domácího obránce, který nechytatelnou hlavičkou zavěsil, bohudíky do vlastní brány. Domácí se poté snažili vyrovnat, ale i naše útoky byly nebezpečné a hlavičku Standy Harvalíka s námahou brankář vyrazil nad břevno. Třetí gól jsme vstřelili po rozehraném přímém kopu, když Luboš Sobotka centrem našel Vláďu Pleskače, ten přiťukl míč Martinu Pátkovi a ten se trefil po zemi k tyči. I domácí si poté vytvořili dobrou šanci, ale pěkná střela z hranice vápna skončila na břevně naší brány. Čtvrtý gól jsme vstřelili z rychlého protiútoku, když Jirka Zvolánek potáhl míč po levé straně a přihrávkou našel přesně Martina Pátka, který neměl už se zakončením problém. Poté už se zápas jen dohrával, domácí se snažili ještě snížit, ale to jim svými zákroky nedovolil Lukáš Souček a ještě jednou nám pomohla tyč.

A tak si z Dolního Města vezeme velmi cenné a zvláště za druhý poločas i velmi zasloužené 3 body. Za týden nás čeká mimořádně důležitý domácí zápas s naším konkurentem v boji o záchranu Tisem B, tak doufám, že navážeme na tento a minulý zápas a životně důležité body získáme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář