Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Golčova Jeníkova si vezeme vítězství !!!

27. 9. 2020

K důležitému utkání týmů z konce tabulky jsme nastoupili se stejnou základní sestavou jako v pátečním utkání proti Ledči B, pouze na lavičce bylo hráčů o 3 méně. Oproti ošklivé sobotě se počasí výrazně vylepšilo a ke konci zápasu se objevilo i slunce.

Do utkání jsme moc dobře nevstoupili a ze začátku utkání jsme se vůbec nemohli dostat do zápasu. Domácí hráli jednoduchý fotbal a nakopávali míče na útočníky pohybující se na hraně ofsajdu. A vytvořili si tímto způsobem i pár dobrých šancí. Naštěstí v první z nich hráč Jeníkova mířil těsně vedle. V další šanci musel zakročit náš brankář a to způsobem, za který klidně mohl rozhodčí písknout penaltu. Naštěstí ji nepísknul a zanedlouho jsme si i my vytvořili velkou šanci, ale nebezpečnou střelu Matěje Kasala k tyči pěkně zlikvidoval domácí brankář. Po půlhodině jsme šli do vedení, když dobře kopnutý roh na vzdálenější tyči tělem do sítě dotlačil Lukáš Souček. Ale netrvalo dlouho a po nákopu se domácí hráč na hranici ofsajdu (možná tam i trochu byl) dostal k míči a přehodil našeho brankáře. Nám se naštěstí podařilo znovu strhnout vedení na naší stranu, když v poslední akci poločasu po sóle podklouznul Tomáš Kohout, ale odraženého míče se zmocnil Jakub Kasal a bez problémů skóroval.    

Ve druhém poločase se domácí tlačili do útoku ve snaze vyrovnat a už po 3 minutách jim roli usnadnil Jirka Štefáček zbytečným tvrdým faulem, po kterém byl vyloučen. Ale kupodivu od té doby se obraz hry změnil, my jsme začali bránit až od půlky a vyráželi k rychlým protiútokům a tento styl nám docela svědčil. Po pasu za obranu domácích zakončil své sólo neomylně Jakub Kasal. A už za dvě minuty si na hranici vápna zpracoval odražený míč Martin Klimeš a hezkou křižnou střelou k tyči vstřelil náš jubilejní 800. gól v organizovaných soutěžích. A netrvalo dlouho a další sólo proměnil Matěj Kasal. Poté jsme několik hráčů vystřídali a zahrála si celá lavička. Domácí se v přesilovce téměř na nic nezmohli a 2 minuty před koncem se po pěkné nabídce Petra Machka prosadil podruhé v zápase Martin Klimeš. 

Hodnocení vedoucího mužstva: Velmi důležité vítězství, začátek dobrý nebyl, nevím jestli byli hráči po pátku ještě myšlenkami jinde, podle dalšího vývoje to na únavu až tak moc nevypadalo. Hodně nám pomohl gól do šatny a změna taktiky po vyloučení Jirky Štefáčka. Pak už domácí nevěděli, co proti zhuštěné obraně hrát a nedokázali zachytit protiútoky našich rychlých hráčů. Za týden nás v sobotu čeká další důležitý souboj s týmem z konce tabulky, s Okrouhlicí. Tak doufám, že i tento duel zvládneme a posuneme se blíže ke klidnému středu tabulky.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář