Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Herálce si odvážíme cennou remízu

20. 8. 2011

Sestava: Miloš Kytka - Standa Harvalík (85. David Kubát), Olda Mazánek, Roman Hospodka, Milan Krejdl - Jakub Benc, Honza Pleskač (40. Petr Benc), Martin Pátek, Vláďa Pleskač - Tomáš Polreich, Lukáš Souček

Do zápasu jsme jako obvykle nastoupili oslabeni o 3 hráče základní sestavy (Martin Ptáčník, Pavel Mazánek, Michal Pecha). Přesto jsme zápas začali poměrně aktivně ( vliv na to mělo i to, že jsme první poločas hráli z kopce). Bohužel v 5. minutě jsme poměrně snadno ztratili míč na půlce a domácí z rychlého protiútoku (poprvé se dostali k našemu vápnu) nekompromisně trestali. V 11.minutě domácí zahrávali rohový kop a po závaru v naší šestnáctce zahrál náš hráč rukou. Domácí hráč se z penalty nemýlil a s našimi šancemi to vypadalo prachbídně. Naštěstí zanedlouho dostal Lukáš Souček pěknou přihrávku na hranici šestnáctky a nekompromisně zavěsil. Od té chvíle se hrál otevřený fotbal s dosti šancemi na obou stranách. Kuba Benc po průniku nastřelil tyč domácí branky, v solidní šanci neuspěl ani Vláďa Pleskač. Domácí spoléhali do kopce na rychlé protiútoky a standartní situace a vypracovali si také několik velkých šancí. K vyrovnání skóre došlo po průniku Lukáše Součka z levé strany, první střelou trefil sice tyč, ale dostal se k odraženému míči a vyrovnal. Do přestávky mohl ještě překlopit skóre na naši stranu Petr Benc, ale po chybě domácí obrany ve stoprocentní šanci neuspěl. 

Po přestávce si domácí tým z kopce vytvořil tlak, naštěstí všechny jeho akce likvidovala naše obrana nebo spolehlivý brankář Kytka. My jsme si sice do kopce zdaleka tolik šancí jako v prvním poločase nevytvořili, ale například průnik obránce Mildy Krejdla po levé straně a jeho přihrávka před bránu gólem zaváněla, bohužel adresáta nenašla. Tlak domácích sílil a kolem 70. minuty se dočkali, když se trefili z hranice malého vápna. Naštěstí zanedlouho chyboval po centru domácí brankář a pro Kubu Bence nebyl problém dopravit do brány míč, který brankáři vypadl. V závěru zápasu domácí vrhli síly do útoku a naše už viditelně unavené hráče sevřeli na naší polovině, ale žádnou velkou šanci už si nevypracovali. A naopak po našem brejku mohl rozhodnout Petr Benc, ale ani on neuspěl, a tak zápas skončil remízou.

Hodnocení vedoucího mužstva: Když se nám před zápasem rozpadl střed zálohy a v 11. minutě jsme prohrávali 0:2, rozhodně bych si na náš úspěch nevsadil. Naštěstí hráči bojovali a cennou remízu vydřeli. A mohli jsme i vyhrát (ale stejně snadno nebo ještě snadněji prohrát), šancí bylo dost. Takže nakonec jsem s bodem spokojen. Ale teď nás čeká domácí pouťové utkání s Novou Vsí u Chotěboře a doufám, že už konečně budeme kompletní a diváky (kterých doufám bude dost) potěšíme výkonem proti zkušenému a fotbalovému soupeři.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář