Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Kamenné Lhoty jsme si dovezli 3 body

20. 8. 2017

Do Kamenné Lhoty jsme odjeli v kvalitní sestavě, chyběli pouze Martin Pátek a Petr Rakušan.

Od začátku jsme se prezentovali jako fotbalovější mužstvo a bylo vidět, že větším soupeřem než domácí nám bude hřiště, které mělo do kvalitního pažitu opravdu daleko. Domácí se ani nijak zvlášť o kombinaci nepokoušeli, míče pouze nakopávali dopředu. To my jsme se alespoň občas snažili o kombinaci po zemi a v tom případě se z toho rodily docela dobré šance. A už v 6. minutě se po rychle vhozeném autu dostal na levé straně mezi obránce Luboš Sobotka a střelou na bližší tyč otevřel skóre. I nadále jsme měli podstatně více ze hry a několikrát se ocitli sami před brankářem, ale Marek Pleskač a Jirka Štefáček ve velkých šancích bránu přestřelili a proti Jakubovi Tlustému a Martinovi Šumpichovi dobře zakročil domácí brankář, který byl jednoznačně nejlepším hráčem Kamenné Lhoty. A tak se do kabin šlo za našeho těsného vedení, které ale stále dávalo domácím naději na obrat.

Po přestávce jsme zpočátku také měli více ze hry a opět si vytvořili několik velkých šancí, ale Luboš Sobotka trefil pouze levou tyč branky. Postupem času se i Kamenná Lhota snažila tlačit víc dopředu a dá se říct, že si vypracovala asi tak 3 slušné šance. V první z nich se jejich útočník snažil přelobovat brankáře, ale branku netrefil. Ve druhé skončil přímý kop těsně vedle naší levé tyče a ve třetí po rohovém kopu naštěstí hlavička volnému hráči vůbec nesedla. Naopak střelu Martina Grona pěkně vyrazil brankář domácích a ani ze dvou závarů, kdy míč poskakoval blízko brankové čáry, jsme míč do branky dotlačit nedokázali. A tak zápas skončil naší těsnou výhrou, která byla vzhledem k průběhu spravedlivá. Za pozornost stojí, že jsme i ve třetím utkání po sobě nedostali gól, což svědčí o dobré práci obrany a brankáře ( i když nám sem tam možná pomohlo i štěstí a neschopnost soupeřů dát gól).

Hodnocení vedoucího mužstva:​ Dalo se čekat, že dneska to takové gólové hody jako minulý týden nebudou. Přesto si myslím, že jsme měli kvalitu na to, abychom zápas rozhodli dřív a nestrachovali se o výsledek do poslední minuty. Ale hráči často situace neřešili moc dobře a tím nechávali domácí ve hře. Potěšilo mě i třetí čisté konto po sobě, pátral jsem v historii a za dobu existence klubu jsem našel pouze několikrát dvě čistá konta za sebou, ale ještě nikdy 3x s nulou !!!  Příští týden hrajeme doma pouťový zápas s Habry B a ty mají stejně jako my 9 bodů a tak čekám, že to bude podstatně těžší souboj, ve kterém budeme muset podat výrazně lepší výkon. Tak doufám, že se k tomu hráči postaví zodpovědně a nezkazí výsledkem sobě i fanouškům pouť.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář