Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Lípy si vezeme cenné vítězství

7. 10. 2017

Už ke třetímu utkání jsme odjeli s výrazně oslabeným kádrem, tentokrát chyběli: Roman Hospodka, Martin Klimeš, David Šumpich, Marek Pleskač a Petr Rakušan. Naštěstí naopak poprvé v sezóně nám vypomohl Vláďa Pleskač, který se spíše věnuje ragby. 

Náš kapitán Martin Pátek tentokrát netradičně vyhrál los a proto jsme první poločas hráli do kopce. A i to byl jeden z důvodů, proč měli domácí posílení o hráče A týmu Vendla zpočátku více ze hry. A už po 5 minutách se dostali do vedení, když se po chybě obrany dostal na levé straně k míči útočník a trefil se přesně k tyči. I nadále měli domácí jakýsi tlak, ale i my jsme si vytvořili  dobrou šanci, když pěkná přihrávka našla okénko v domácí obraně a sám na brankáře běžel Vláďa Pleskač, ale brankáře prostřelit nedokázal. Přesto se nám do přestávky podařilo vyrovnat, když podobnou kombinaci tentokrát pěknou střelou k tyči využil Martin Šumpich.

Domácí po přestávce nejlepšího hráče Vendla stáhli a i proto jsme byli zpočátku lepším mužstvem. Do první velké šance se dostal Jakub Tlustý, který pěkně utekl po levé straně, ale bránu ve velké šanci vůbec netrefil. Po hodině hry si to ale vynahradil, když našel přihrávkou ještě lépe postaveného Jirku Štefáčka a ten už dával do prázdné branky. Potom domácí přidali a vytvořili si několik dobrých šancí, ale ani nohou, ani hlavou ve vyložených šancích naší branku netrefili a dalekonosná střela obránce se jen odrazila od horní strany břevna. A tak skóre zápasu uzavřel Lukáš Souček, který se nechytatelně trefil z přímého kopu. Potom už jsme zápas v klidu dovedli k tříbodovému zisku.

Hodnocení vedoucího mužstva: ​Jsem rád, že i přes absence se nám podařilo zlomit nepříznivou sérii a vezeme si premiérové vítězství z Lípy. Velký dík patří Vláďovi Pleskačovi a Jirkovi Štefáčkovi, že nám v této situaci pomohli. Můj osobní názor je, že jsme o kousek lepší byli a výhru si zasloužili, i když nám domácí svou špatnou muškou také docela pomohli. Příští týden hostíme doma Novou Ves u Světlé a to je opravdu náš neoblíbený soupeř, na kterého to moc neumíme. Tak doufám, že nastoupíme v silném složení a hráči dají do hry srdce, abychom to zlomili.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář