Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Nové Vsi u Světlé si po prachmizerném výkonu vezeme debakl

23. 10. 2011

Sestava: Miloš Kytka - Milan Krejdl, Olda Mazánek, Roman Hospodka (45.Jan  Pleskač),   David Kubát - Jakub Benc, Martin Ptáčník (75. Zdeněk Vacek) ,  Luboš Sobotka , Vláďa Pleskač - Petr Benc (65. Martin Pátek), Lukáš Souček

Do zápasu jsme nastoupili oslabeni o zraněného Pavla Mazánka a Michala Pechu. Začátek zápasu nám vyšel a měli jsme více za hry. Žádnou větší příležitost jsme si nevytvořili a poté udeřili domácí. Jejich záložník přešel až příliš lehce přes 3 naše hráče, nacentroval na velké vápno a tam se domácím napodruhé podařilo skórovat. I dále jsme měli mírnou územní převahu, ale domácí byli při svých protiútocích nebezpečnější. Naši velkou šanci po sóle neproměnil Lukáš Souček, ale i domácí spálili 2 další dobré šance.

Do druhého poločasu jsme vstoupili náporem, ale kombinace se nám nedařila, na hrbolatém hřišti  nám míče odskakovaly. Do další dobré šance se po rohu dostal Lukáš Souček, ale jak je v posledních zápasech tradice ( nejen u něho ), jeho hlavička šla nad a tak domácí po velké chybě naší obrany, dali druhý gól. I potom jsme se snažili alespoň o snížení, ale další hrubka , když  útočícího obránce nikdo nezastoupil, pustila do sóla domácího útočníka a ten zvýšil na 3:0. A po dalším průniku domácího záložníka ( téměř stejná situace jako při prvním gólu) a jeho centru už to bylo 4:0. A když pak Zdeněk Vacek z 5 metrů přestřelil branku, tak jsme se nedočkali ani čestného gólu.

Hodnocení vedoucího mužstva: Mizerné počasí, mizerné hřiště, mizerné kabiny, mizerný rozhodčí, ale ze všeho nejmizernější výkon našeho mužstva. To je fakt hrozný, takhle tam vymrznout a ještě se na to muset koukat. Omlouvám se všem našim fanouškům, kteří nás přijeli podpořit. Ještě, že už bude konec podzimní části. Přes zimu bude čas, tak se s tím musí něco udělat. A slibuju, že ten kdo se vykašle na zimní přípravu, tak už si na jaře neškrtne. I kdybysme měli sestoupit. Za týden nás čeká domácí zápas s Dolním Městem a to bude oříšek. Ale body potřebujeme jako sůl, tak doufám, že se konečně hráči probudí a zabojují o ně jako tým.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář