Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Nové Vsi u Světlé si vezeme 3 body

15. 9. 2013

Do Nové Vsi jsme odjížděli oslabeni o Tomáše Polreicha a Martina Ptáčníka zraněné v minulém zápase proti Herálci. Od prvních minut jsme si vytvořili převahu a začali si vytvářet šance. Střelu Marka Pleskače z přímého kopu vyrážel zpod břevna domácí brankář, jeho další střelu z dálky zastavilo břevno. V největší šanci se ocitl Jakub Benc, ale jeho hlavička po centru branku netrefila. Domácí se snažili hrozit z brejků, ale naše dobře pracující obrana je do žádných velkých šancí v prvním poločase nepustila.

Druhý poločas nabídl podobný obrázek jako první jen s tím rozdílem, že jsme již dokázali vstřelit gól, když se pěkně zpoza šestnáctky trefil Radek Klement. Domácí se snažili vyrovnat, ale do žádných větších šancí jsme je nepustili a naopak jsme přidali další branku, když dlouhý aut Michala Pechy tečoval domácí hráč do vlastní branky. Teprve potom se i domácí dostali do velké šance, když jim špatně pískající rozhodčí daroval penaltu (můj názor je, že nakonec možná i byla, ale na druhé straně nepískl rozhodčí domácím ruku ve vápně a mnohem jasnější faul na Jakuba Bence). Ale spravedlnost tentokrát nebyla slepá a domácí exekutor trefil pouze tyč naší brány. Další šanci domácích pěkně vychytal Zdeněk Rýdl. A protože se nechytly ani naše šance Vládi Zadiny a Martina Pátka, tak zápas skončil naším zaslouženým vítězstvím 2:0.

Trenér Petr Veselka: "Nepamatuji si ani jako hráč takové dlouhodobé absence v sestavě. Každý týden musím sestavu doslova lepit a určitě není nic příjemného, že nehrajeme v pravidelném složení. První poločas z naší strany byl špatný. Chyběla nám přesnost a klid v přihrávce, soupeře jsme pozdě napadali a v koncovce se od nás odvrátilo štěstí. Ať to byly šance M. Pleskače a Jakuba Bence. Po přestávce jsme hráli aktivněji a zaslouženě vyhráli. Navíc jsme hráli proti dvanácti hráčům, protože rozhodčí vyloženě nepoužil stejný metr na obě strany. Jinak by se pokutový kop nekopal jenom na naší bránu a ve druhém poločase otočil pět faulů... nemá cenu to komentovat."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář