Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Pohledu si vezeme cenné 3 body

6. 9. 2014

Tentokrát se nám podařilo dát dohromady celkem silnou sestavu, když  chyběli pouze Michal Pecha a Lukáš Souček. Od začátku se hrál vyrovnaný a důrazný fotbal, ve kterém obrany protivníky moc do šancí nepouštěly. Přesto jsme s přibývajícím časem získávali herní převahu a vytvořili si i několik šancí Střelu z Martina Šumpicha ale domácí brankář chytil. Poté brankář domácích vyrobil velkou hrubici a namazal stejnému hráči míč do tutové šance. Bohužel střela našeho útočníka měla spíše parametry ragbyové. Domácí v prvním poločase nejvíce hrozili centry do vápna ze standartních situací, žádný závar ale k nebezpečné střele na branku nevedl.

Po poločase domácí vystřídali několik hráčů, ale ani to ke zlepšení jejich projevu nevedlo. Naše obrana nadále pracovala spolehlivě a domácí se do šancí nedostávali. Rozhodnutí přišlo po našem autovém vhazování na levé straně, když Luboš Sobotka pěkně našel Jirku Zvolánka a tomu se podařilo přehodit domácího brankáře. Poté se domácí snažili o vyrovnání a jejich stoper se přesunul na hrot útoku. Přesto se dlouho do šancí nedostávali . Největší šance domácích přišla po zaváhání našeho brankáře, který neudržel míč, naštěstí domácí hráči tím byli dost překvapeni a nakonec se Pavlovi Rosickému podařilo míč uklidit na roh. Do konce se domácí ještě zmohli na jednu solidní šanci, ale jejich hráč lobem naší bránu netrefil. A protože i my jsme žádný z našich brejků do konce nedotáhli, vezeme si domů 3 cenné body.

Hodnocení vedoucího mužstva: V Pohledu se nevyhrává zrovna lehce a o to je dnešní výsledek cennější. Hráči opravdu bojovali a musím je za to pochválit, Velmi dobrý výkon i přes jedno zaváhání podal brankář Jarda Holcman, který potvrdil svoje zkušenosti a dobře si obranu dirigoval. Dobře pracovala i obrana s navrátilcem Pavlem Rosickým. Příští týden nás čeká velký zápřah, když v pátek hrajeme odložený zápas s Chotěboří C a v sobotu přivítáme Havlíčkovu Borovou B. Tak doufám, že se nám podaří urvat co nejvíce bodů. Jenom je důležité, aby hráči bojovali stejně jako v dnešním zápase

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář