Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Pohledu si vezeme pouze 1 bod

K utkání jsme nastoupili v poměrně kompletní sestavě, ve které chyběli pouze zraněný Martin Pátek a Honza Pleskač. Domácí nastoupili posíleni o pár hráčů z A- týmu a obzvláště brankář Růžička byl v jejich bráně velkou oporou.

Na nerovném hřišti se hrál poměrně vyrovnaný a nepříliš pohledný fotbal, oba týmy místo kombinaci po zemi dávaly spíše přednost křápané. Přesto jsme si již v první minutě vytvořili stoprocentní šanci, ale po rohovém kopu zcela neobsazený Vláďa Pleskač mířil hlavou z pár kroků nad bránu. Po našem přímém kopu si poté domácí dali málem vlastní gól, vynikajícím reflexivním zákrokem je podržel brankář. A ten opět čaroval při naší další šanci a při dorážce ho na brankové čáře zastoupil domácí hráč. A při čtvrté naší velké šanci promáchl centr před bránou osamocený Zdeněk Benc. Domácí si za první poločas vypracovali pouze jednu velkou šanci, po nedůrazném odkopu šel jejich hráč sám na našeho brankáře, ale zakončil nedůrazně a přímo do něj.

Po poločase už tolik šancí nebylo, byl to spíše boj a když už nějaký tým vystřelil, šlo to vedle nebo s tím brankáři neměli příliš práce. Přesto si myslím, že i poté jsme měli ze hry více a i těch možností také víc, i když nedá se říct, že by to byly vyloženě gólovky. Bohužel před 70. minutou se nám zranil stoper Pavel Rosický (asi natažené tříslo) a protože už předtím střídal Tomáš Polreich, museli jsme sestavu překlopit. Přesto jsme šli do vedení, když se z přímého kopu pěkně trefil Luboš Sobotka. Střela to možná byla i chytatelná, naštěstí jinak skvělý brankář tentokrát lehce zaváhal. Domácí se snažili o vyrovnání a tím se nám otevíral prostor k brejkům. Jednou naši 3 hráči postupovali na dva obránce, bohužel situaci dobře nevyřešili. Když už se zdálo, že si odvezeme vítězství, přišla v 88. minutě série našich chyb, šťastný centr domácích a neobsazený Pokorný neměl problém dorazit míč hlavou do brány. Poté na naše hráče sedla křeč a ve zbývajících 2 minutách nás domácí zmáčkli a měli jsme docela štěstí, že nestrhli vítězství na svou stranu.

Hodnocení vedoucího mužstva: Dneska nám moc štěstí v koncovce nepřálo, kdyby to po prvním poločase bylo o  2 - 3 góly, tak si myslím, že bylo rozhodnuto. Jinak dneska to moc pěkný fotbal nebyl. Z výsledku mám smíšené pocity, bod z venku se jistě počítá, ale vzhledem k tomu, kolik jsme měli šancí (zvláště v prvním poločase) a že domácí vyrovnali až 2 minuty před koncem, je to spíše ztráta. Příští týden jedeme do Keřkova a tam to bude hodně těžké, zvláště když asi budou chybět Luboš Sobotka a Martin Klimeš a pokud se nedá dohromady ani Pavel Rosický, tak to bude hodně velké oslabení. Ale nemá cenu sundávat kalhoty, když brod je ještě daleko. A třeba se k nám tentokrát štěstí neobrátí zády.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář