Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Rozsochatce si vezeme pouze 1 bod

K utkání, které bylo na žádost Rozsochatce přeloženo ze soboty na neděli jsme nastoupili v docela kompletním složení, chyběl pouze Martin Gron. Domácí nastoupili posíleni o dorostence, kteří hráli utkání krajského přeboru v sobotu.

Ze začátku zápasu jsme měli více ze hry a po 7 minutách šli zaslouženě do vedení, když si na přímý kop naskočil Luboš Sobotka a hlavou pod břevno vstřelil svůj jubilejní 50. gól v našem klubu. Jak se dosti často stává jsme se potom uspokojili a ubrali na tempu. A toho domácí zanedlouho využili, když jejich hráč pronikl po pravé straně a dával přihrávku útočníkovi před prázdnou bránu. Ani vyrovnání nás nevzbudilo a zanedlouho po chybě ve středu pole šel domácí hráč Kiss sám z levé strany na branku a zkušeně proměnil. Až potom jsme konečně trochu zabrali a ještě do přestávky skóre otočili. Nejprve po dalším přímém kopu domácí tečovali míč na neobsazeného Martina Šumpicha a ten zcela sám před brankářem nezaváhal. A chvilku před přestávkou hráč Rozsochatce fauloval ve vápně Luboše Sobotku a my kopali penaltu. Tu kopal Lukáš Souček a jeho střelu brankář vyrazil. Ale protože udělal krok směrem dopředu, penalta se opakovala a podruhé byl už náš stoper úspěšný.

Do druhého poločasu jsme vstoupili se snahou vedení navýšit a vytvořili si několik dobrých šancí. V první z nich šel sám na branku Jirka Štefáček, ale trefil pouze brankářovy nohy. Potom jsme dokonce šli sami ve třech na jednoho obránce, ale hráči si tak dlouho dávali přednost, až nakonec dobře nezakončili. Za tyto situace jsme se dočkali trestu čtvrt hodiny před koncem, když po přihrávce naběhl po pravé straně do vápna Josef Jelínek (Bělák v dresu Rozsochatce) a jeho nepříliš prudká střela na bližší tyč nepochopitelně našemu brankáři prošla mezi rukama. Potom se obě mužstva snažila ještě s výsledkem něco udělat a největší šanci si vypracovali domácí, ale ránu Tibora Kisse vyrazil Pavel Losenický, čímž alespoň částečně napravil svojí předcházející chybu. A tak zápas skončil remízou, která nás moc nepotěšila a vzhledem k ostatním výsledkům nás stála pokles z druhého na třetí místo.

​Hodnocení vedoucího mužstva: ​Je pravda, že jsem dneska od mužstva hrajícího v tomto složení čekal víc. V prvním poločase jsme doplatili na nepochopitelný výpadek, přesto se pak hráči sebrali a dokázali otočit. Ale největší chyba byla, že jsme po přestávce nepřidali alespoň dva góly, to by už bylo po zápase. Takhle domácí zabrali a nakonec málem i vyhráli. Teď nás čekají dva zápasy doma a rozhodně nebudou jednoduché. Nejprve nás čeká o záchranu bojující Věžnice B a ta nutně potřebuje každý bod. Ale i my máme motivaci, překonat nejlepší bodový zisk i umístění. Tak doufám, že hráči zabojují a ukážou, že přece jenom máme větší kvalitu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář