Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Vepřové si vezeme šťastné vítězství

17. 5. 2011

Sestava: Miloš Kytka - David Kubát, Olda Mazánek, Roman Hospodka, Michal Pecha - Jakub Benc, Pavel Mazánek, Martin Ptáčník (75. Tomáš Polreich), Vláďa Pleskač - David Bříza (85. Martin Vařečka), Lukáš Souček

Do zápasu jsme nastoupili bez Milan Krejdla a první poločas jsme na Vepřovském hřišti hráli z kopce dolů. Oba týmy nastoupily s velkou motivací, protože vítěze čekal posun do čela tabulky. Domácí hráli první poločas dobře a byli jednoznačně lepším týmem. Po střele domácího hráče Chlubny musel předvést výborný zákrok brankář Kytka. Ani toto varování našim hráčům nestačilo a po centru z levé strany se před bránou ocitl osamocený Pecha a nebylo pro něho problém otevřít skóre. Našim hráčům se nedařilo, kombinace vázla a míče odskakovaly. Zanedlouho mohl zvýšit opět Pecha, naštěstí ho po průniku z pravé strany vychytal Kytka. Těsně před přestávkou se narodila naše největší (nebo spíš jediná) šance, když pěknou střelu Davida Břízy z hranice vápna vyrazil domácí brankář.

Do druhého poločasu jsme nastoupili s odhodláním s výsledkem něco udělat. Hráči začali lépe kombinovat a výsledek se dostavil, když po akci Davida Břízy na pravém křídle se dostal míč před bránou k nekrytému Martinu Ptáčníkovi a pro něho nebyl problém zkušeně domácího brankáře překonat. Zanedlouho využil náš stoper Olda Mazánek špatného postavení domácího brankáře a utěšenou střelou alá borec nakonec ho přehodil z poloviny hřiště. Domácí se poté začali více tlačit do útoku s cílem vyrovnat. Tím se i nám otevíralo místo na zvýšení náskoku, bohužel v největší šanci Vláďa Pleskač těsně minul odkrytou branku. Ale i domácí si vytvořili stoprocentní šanci. Proti vyrovnání ale byl Miloš Kytka, který střelu letící do pravého horního růžku jeho branky fantastickým skokem vyrazil. Poté si ještě vykoledoval druhou žlutou domácí hráč Pecha po zbytečném ataku našeho brankáře a ve zbytku utkání už oslabení a unavení domácí hráči nebezpeční nebyli.

Hodnocení vedoucího mužstva: Musím říct, že dnes bych po prvním poločase bral remízu všema deseti. V prvním poločase byli domácí výrazně lepší a my jsme zkazili, na co jsme sáhli. Naštěstí v druhém poločase se karta obrátila a naši hráči ukázali, co v nich je. A samozřejmě přiklonilo se k nám i štěstí, gól Oldy Mazánka byl z rodu těch, které se hráči povedou jednou za život. Vítězství to bylo tvrdě vybojované a podíleli se na něm všichni hráči. Přesto bych chtěl vyzvednout výkon brankáře Miloše Kytky, který nás držel ve hře za celý první poločas a jeho zákrok na konci zápasu měl ligové parametry.Čtyři kola před koncem jsme se dostali do čela soutěže, ale vyhráno zdaleka není, spíš naopak, teď se stáváme z lovce lovnou zvěří a ta čtyři kola do konce budou ještě pořádně těžká. Za týden nás čeká další krok a to je utkání doma s Lučicí B. Doufám, že hráči nebudou na hrušce a podají poctivý a zodpovědný výkon. Zároveň zveme všechny příznivce a fanoušky: PŘIJĎTE NÁS POVZBUDIT, OPRAVDU TO POTŘEBUJEME!!!!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář