Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z Věžnice si vezeme bod za bezgólovou remízu

3. 5. 2014

Hrálo se za velmi chladného počasí. Domácí tým ohrožený sestupem nastoupil v posílené sestavě. Od začátku se hrál důrazný a vyrovnaný fotbal. Větší šance si v prvním poločase vypracovali domácí, když po našich chybách dvakrát postupovali sami na branku, naštěstí si neseřídili správně mířidla. My jsme také kontrovali několika pološancemi, ale ani ty ke gólu nevedly. Bohužel na konci poločasu došlo ke zranění Radka Klementa, kterého po nezaviněném střetu s domácím obráncem odvezla záchranka do nemocnice s diagnózou zlomenina lícní kosti a otřes mozku.

Do druhého poločasu domácí nasadili posily z A mužstva a zvlášť jejich útočník Šejstal naši obranu pěkně větral. Ale vzhledem k tomu, že u svých spoluhráčů se větší podpory nedočkal, jeho akce k úspěchu nevedly. I my jsme si vytvořili dobré šance, ale hlavičku Luboše Sobotky trefila domácího obránce na brankové čáře, Jirku Veselského v obrovské šanci vychytal domácí brankář a po brejku v poslední minutě netrefil bránu David Bříza. A tak skončil zápas víceméně spravedlivou remízou.

Trenér Martin Ptáčník:  Mužstvo podalo bojovný výkon, jenom škoda zahozených šancí, i když v tomto směru na tom byli domácí stejně. Brzo bylo jasné, že kdo dá gól, vyhraje. Nikdo ho nedal a tak se body spravedlivě dělily. Jsem rád, že zranění Radka Klementa nebylo tak vážné, jak se zprvu zdálo a dnes (ve středu) ho už propustili z nemocnice. Tak mu přeju ať se brzo uzdraví. V sobotu hrajeme derby s Borovou, tak doufám, že hráči do toho dají srdíčko a bude nám přát i štěstí při proměňování šancí. Zároveň zvu i diváky, aby nás přišli podpořit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář