Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas s Chotěboří C přerušila bouřka a přívalový déšť

Protože se nám nepodařilo dotáhnout do konce hostování brankáře, musel v brance nastoupit navrátilec stoper Pavel Rosický. A nutno říct, že se své role zhostil dobře, i když vzhledem k tomu, že jsme měli celý poločas převahu, moc ošemetných situací řešit nemusel.

Zatímco ve středu pole se hrál celkem vyrovnaný zápas, naše dobře pracující obrana soupeře  do šancí téměř nepouštěla. Naopak nám se podařilo brzo vstřelit vedoucí gól. když Sobotkovu zpětnou přihrávku zakončil prudkou střelou Jirka Zvolánek. I nadále jsme měli více ze hry a dočkali se navýšení náskoku, když nedorozumění stopera a brankáře potrestal Martin Šumpich. Ještě do poločasu jsme měli několik šancí navýšit naše vedení, ale žádná další už se neujala. Hosté za celý první poločas vyprodukovali 1 střelu na bránu a asi tak 2 mimo. Těsně před poločasem se přihnala bouřka se silným deštěm.

Druhý poločas začal se zpožděním, když déšť trochu zmírnil. Bohužel hřiště bylo tolik nasáklé vodou, že znemožňovalo hrát fotbal a pokus o něj spíše rozesmával diváky. Po dvou minutách marných pokusů odkopnout míč o více než 5 metrů rozhodčí utkání dle mého názoru zcela správně ukončil.

Hodnocení vedoucího mužstva: Musím kluky pochválit, že si vzali poučení z minulého zápasu a tentokrát k utkání přistoupili zodpovědně. Na druhé straně kvalita Chotěboře nedosahovala úrovně Leštiny. Je velká smůla, že příroda se obrátila proti nám, myslím, že jsme utkání měli pod kontrolou a jen zázrak nebo totální kolaps by nás o 3 body připravil. Takhle se zápas bude celý opakovat a stát se může všechno. Příští týden hrajeme derby v Pohledu a to bude velmi těžký zápas. Doufám, že do té doby dotáhneme hostování brankáře Jardy Holcmana a že se dá do kupy Lukáš Souček. Taky doufám, že hráči k utkání přistoupí stejně zodpovědně. To bychom potom nemuseli být bez nadějí na dobrý výsledek.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář