Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas s Leštinou B jsme nezvládli

16. 10. 2011

Sestava: Miloš Kytka - Standa Harvalík, Olda Mazánek, Roman Hospodka, Michal Pecha (70. Milan Krejdl) - Jakub Benc, Martin Ptáčník, Pavel Mazánek (45. Jan Pleskač), , Vláďa Pleskač - Tomáš Polreich (60. Zdeněk Vacek), Lukáš Souček

Zápas se hrál za chladného a slunečného dne a v našem mužstvu nenastoupili zranění Luboš Sobotka a Petr Mazánek, kteří již zřejmě v podzimní části hrát nebudou. Hrál se celkem vyrovnaný fotbal, hosté byli sehranější a lépe kombinovali, naši hráči to doháněli bojovností. Žádné velké šance se poměrně dlouhou dobu nerodily. Až po téměř půl hodině jsme si vytvořili velkou šanci, ale hlavička Lukáše Součka šla bohužel nad bránu. A tak udeřili hosté, jejich útočník přešel přes naší obranu, jeho první střelu zlikvidoval náš brankář, ale opakovaná dorážka, ke které ho naše obrana pustila, už bohužel v síti skončila. Ještě do poločasu mohl vyrovnat Lukáš Souček, ale první střelou trefil brankáře hostů a dorážka šla nad bránu. Úplně na konci poločasu se k naší smůle při střetu tří hráčů zranil náš kapitán Pavel Mazánek a do druhého poločasu musel být vystřídán.

Po poločase jsme soupeře přitlačili a snažili se o vyrovnání. Pěkná střela Honzy Pleskače o kousek bránu hostí minula. Další velkou šanci měl Jakub Benc, ale na centrovaný míč o kousíček nohou nedosáhl. Hosté zodpovědně bránili a využívali každou možnost k rychlému brejku. Ale ani oni nebyli v koncovce úspěšní. Poslední naši velkou šanci měl střídající Zdeněk Vacek, ale jeho střelu vyrazil gólman hostí. A tak zápas, ve kterém byli hosté o něco lepší, ale šancí jsme měli minimálně stejný počet ( a dokonce si myslím, že více ) skončil naší smolnou porážkou. 

Hodnocení vedoucího mužstva: Další ne zrovna šťastné utkání v mnohém připomínající domácí prohru se Šlapánovem. Hosté sice byli lepší a fotbalovější, ale pokud bychom byli v zakončení efektivnější, tak jsme neprohráli. A pokud by se k nám přiklonilo štěstí, tak jsme mohli i vyhrát. A k tomu všemu zraněný Pavel Mazánek, mám obavy, jestli si ještě na podzim zahraje. No nic, nemá cenu brečet, příští týden nás čeká zápas pravdy v Nově Vsi u Světlé a pokud prohrajeme i tam, tak už nás na jaře nic jiného než tvrdý boj o záchranu nečeká. Tak doufám, že to hráči pochopí a podle toho i k zápasu přistoupí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář