Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěr podzimu jsme vylepšili vítězstvím nad Dolním Městem

29. 10. 2011

Sestava: Tomáš Mrtka - Standa Harvalík, Michal Pecha, Milan Krejdl, David Kubát - Jakub Benc (45. Martin Ptáčník), Lukáš Souček , Luboš Sobotka , Vláďa Pleskač - Honza Pleskač (85. Roman Hospodka), Tomáš Polreich (60. Zdeněk Vacek)

Do utkání jsme nastoupili bez kapitána Pavla Mazánka a jeho bratrance Oldy. Kapitánskou pásku převzal Michal Pecha a oproti minulému zápasu udělali trenéři několik změn , především v obraně. Zkušené mužstvo hostů mělo v prvním poločase územní převahu, naši hráči sázeli na svoji bojovnost. První velkou šanci si vytvořili hosté, když po naší chybě běžel sám na brankáře jejich útočník Jaroš, naštěstí dal těsně vedle. Další dobrou šanci si hosté vytvořili po rohovém kopu, jejich střela však šla těsně nad. My jsme kontrovali hezkou akcí, když pěkně prošel po pravé straně Honza Pleskač a svůj centr umístil přesně na hlavu Jakuba Bence. Bohužel jeho hlavička směřovala pouze do míst, kde stál brankář hostů.

Do druhého poločasu nahradil Jakuba Bence Martin Ptáčník. A ten již po 2 minutách našel z rohového kopu neobsazeného Lukáše Součka a ten se na rozdíl od minulých zápasů hlavou nemýlil. Hosté, kteří chtějí postoupit, se ale s tímto stavem nechtěli smířit a vrhli síly do útoku. Naštěstí naše obrana hrála spolehlivě a i ostatní hráči se předháněli v obětavosti. Proto dlouho byl tlak hostů pouze planý a ústil pouze v několik rohových kopů. My jsme naopak hrozili z protiútoků, ale několik slibných příležitostí jsme do konce nedotáhli. S přibývajícími minutami nervozita hostů stoupala, přesto si vypracovali ještě jednu velkou šanci, ale k našemu štěstí, jejich střelu zastavila pravá tyč naší brány. A tak jsme nakonec oslavili nečekané vítězství.

Hodnocení vedoucího mužstva: Dnes jsem byl velmi spokojen s bojovností a nasazením hráčů, oproti minulému týdnu to bylo úplně o něčem jiném. Dnešní výhra nám trochu zpříjemnila podzim a dává nám celkem slušnou pozici do jarních bojů o udržení. Ale vyhráno rozhodně není, náskok 5 bodů na 2 poslední mužstva se může vytratit během 2 kol. Kromě toho není jasné, kolik mužstev bude sestupovat, podle vývoje vyšších soutěží se klidně múže stát, že to budou 3 mužstva. Teď je potřeba odpočinout a od ledna kvalitně potrénovat. A možná ještě mužstvo vhodně doplnit. To ale uvidíme podle vývoje situace. Přeji našim příznivcům pohodový závěr roku, hezké svátky a doufám, že nám i v jarní části zachovají svoji přízeň.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář